Ποιος είπε ότι οι άνθρωποι όταν περνάνε μια ηλικία δεν μπορούν να είναι στη μόδα; Η 93χρονη γιαγιά Emiko σπάει τα στερεότυπα και σαρώνει το Instagram! Η γιαγιά έγινε μοντέλο για τη νεαρή εγγονή της, Chinami Mori, φορώντας τα πολύχρωμα χειροποίητα ρούχα της.

«Δεν υπάρχουν κανόνες», εξηγεί η Mori και προσθέτει: «Μπορώ να υφαίνω όπως θέλω και όσο πολύχρωμα τα θέλω». Η γιαγιά της που ξοδεύει πολύ χρόνο στο στούντιο της φαίνεται να είναι το τέλειο μοντέλο: «Είναι το αγαπημένο μου πρόσωπο σε ολόκληρο τον κόσμο. Κάνω την γιαγιά μου ευτυχισμένη κι αυτό είναι ακριβώς που προκαλεί τόση διασκέδαση σε μένα».

Οι φωτογραφίες από την γιαγιά είναι πράγματι χαρούμενες και γεμάτες ζωή. Η 93χρονη ποζάρει με νάζι και παίρνει διάφορες στάσεις γελώντας στο φακό πιο καλά κι από νεαρή κοπέλα.

Τα πολύχρωμα ρούχα της, πράγματι, της ταιριάζουν πολύ και οι φωτογραφίες της που ανεβαίνουν στα κοινωνικά δίκτυα συγκεντρώνουν χιλιάδες likes από τους θαυμαστές της. Κασκόλ, πολύχρωμα πουλοβεράκια και άλλα ρούχα, η 93χρονη δεν διστάζει να δοκιμάσει όλα και να φωτογραφηθεί σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για να προωθήσει την κολεξιόν της εγγονής της όντας το καλύτερο μοντέλο, όπως λέει και η ίδια η εγγονή. Το μόνο που λείπει τώρα από τη σούπερ-γιαγιά είναι να αποκτήσει το δικό της λογαριασμό στο Instagram για να έχει τους δικούς της followers και θαυμαστές!

Δείτε τις φωτογραφίες…

grandma6 grandma7 grandma8 grandma9 grandma10 grandma1 grandma2 grandma3 grandma5