Παράξενες και αστείες ιστορίες με πελάτες ξενοδοχείων

Οι άβολες καταστάσεις που ζουν οι υπάλληλοι


Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ
14:29
21/11/2015
Παράξενες και αστείες ιστορίες με πελάτες ξενοδοχείων
loading

Το να είναι κάποιος υπάλληλος σε ένα ξενοδοχείο μπορεί να φαίνεται μια απλή δουλειά γεμάτη ρουτίνα. Κάθε άλλο παρά αυτό συμβαίνει όμως.

Οι υπάλληλοι των ξενοδοχείων έχουν να αντιμετωπίσουν εκτός από τις απαιτήσεις κάποιων ιδιότροπων πελατών, μερικές ακόμη παράξενες ή και αστείες καταστάσεις. Μια πρόσφατη «έρευνα» στο Reddit, ένα social media ζήτησε από όσους εργάζονται στο χώρο της φιλοξενίας μιλήσουν για τις περίεργες εμπειρίες που είχαν στην εργασία τους.

Στην κορυφή βρέθηκε ένας χρήστης ο οποίος είπε ότι είχαν στο ξενοδοχείο έναν τακτικό πελάτη με το ψευδώνυμο «Ο τύπος-πίτα». Σε μία από τις επισκέψεις του πλήρωσε προκαταβολικά 100 δολάρια, έφυγε ξαφνικά αλλά δεν έκανε ποτέ check out... Όταν το προσωπικό έλεγξε το δωμάτιό του, διαπίστωσε ότι το μπάνιο ήταν γεμάτο απομεινάρια από πίτες!!! Οι υπάλληλοι ακόμα δεν μπορούν να καταλάβουν τι συνέβη... Σε άλλη επίσκεψή του είχαν βρει ένα χαρτί με μια λίστα που έγραφε τις λέξεις «πίτα» και «παντελόνια» επαναλαμβανόμενα. Μόνο αυτές τις λέξεις...

jenodocmx2

Άλλες ιστορίες είναι λίγο πιο υγιεινές καθώς μια κυρία απαιτούσε έντονα να ανοίξει το γυμναστήριο στις 11 το βράδυ. Το προσωπικό υποχρεώθηκε να το κάνει παριστάνοντας την κουκουβάγια... Η νύχτα βέβαια έχει πολλές παράξενες ιστορίες καθώς ένας ρεσεψιονίστ ήρθε αντιμέτωπος με έναν άνδρα ο οποίος μπήκε στο σαλόνι του ξενοδοχείου, πήρε έναν διακοσμητικό βράχο από ένα τραπέζι, έκανε έναν κύκλο στο σαλόνι και έφυγε... Ο ρεσεψιονίστ ακόμη ψάχνει το λόγο.

Φυσικά δεν λείπουν και οι σεξουαλικές ιστορίες καθώς ένα ζευγάρι είχε αποφασίσει να βρεθεί σεξουαλικά στη μέση ενός διαδρόμου και να το μαγνητοσκοπεί. Ένας άλλος υπάλληλος όμως δεν πίστευε τι θα έβλεπε όταν μια πελάτισσα τον κάλεσε στο δωμάτιο. Η γυναίκα ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Αλλά το παράξενο δεν ήταν εκεί. Αυτό που προβλημάτισε τον υπάλληλο ήταν οι επτά άνδρες που στέκονταν όρθιοι στο δωμάτιο.

Οι ιστορίες με τις κλοπές είναι λίγο πιο αστείες με έναν πελάτη να πηγαίνει κάθε μέρα στην πισίνα του ξενοδοχείου και να κλέβει μία κανάτα νερού. Και να μην την επιστρέφει ποτέ φυσικά... Μάλλον ήθελε να κάνει συλλογή!

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει