Μια αεροσυνοδός μοιράστηκε ένα έξυπνο κόλπο για την ασφάλεια στα ξενοδοχεία, που απαιτεί να έχετε στην κατοχή σας μόνο ένα μπουκάλι νερό.

Η Esther Sturrus, που εργάζεται για την KLM Royal Dutch Airlines, συνιστά να ρίξετε ένα μπουκάλι νερό κάτω από το κρεβάτι για να δείτε αν θα βγει από την άλλη πλευρά, για να βεβαιωθείτε ότι κάποιος εισβολέας δεν κρύβεται από κάτω.

Η συμβουλή σας γλιτώνει από το να κοιτάξετε κάτω από το κρεβάτι και ενδεχομένως να έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με κάποιον που κρύβεται.

Το ίδιο μπορεί να γίνει με προϊόντα περιποίησης ή κουτιά ποτών, ανέφερε η US Sun.

Φυσικά, η επιπλέον προφύλαξη είναι εφικτή μόνο με τα είδη κρεβατιών που έχουν χώρο στο κάτω μέρος, σημειώνει ο Sturrus στο βίντεο.

Όπως αναφέρει η nypost κάποιοι επαίνεσαν την «εξαιρετική συμβουλή», ενώ άλλοι θεώρησαν ότι ήταν λίγο παρανοϊκή.

«Πόσες φορές έχεις βρει κάποιον κάτω από το κρεβάτι σου;» είπε ένας σχολιαστής και συμπληρώνει ότι «αυτό φαίνεται τρελό».

Η Sturrus μοιράζεται τα ταξίδια της, που έχουν γίνει viral, με τους 224.000 ακόλουθούς της, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης μιας κρεμάστρας με κλιπ παντελονιού για να συγκρατεί τις κουρτίνες που δεν κλείνουν σωστά.

Ένα άλλο κόλπο που προτείνει είναι να χρησιμοποιήσετε ένα ανάποδο χάρτινο κύπελλο με μια τρύπα στο κάτω μέρος ως βάση για οδοντόβουρτσα.