Η Τουρκία είναι η πιο «άτακτη» χώρα στον πλανήτη, σύμφωνα με μια ανάλυση των ερωτικών και σεξουαλικών συνηθειών. Ο μέσος Τούρκος έχει κοιμηθεί με περισσότερα από 14 άτομα, σύμφωνα με την World Population Review, βάζοντας την Τουρκία πολύ πάνω από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Ο μέσος αριθμός των σεξουαλικών συντρόφων μπορεί να διαφέρει σημαντικά από χώρα σε χώρα, καθώς οι πολιτιστικοί κανόνες μπορεί να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στον αριθμό των ανθρώπων με τους οποίους κάποιος κάνει σεξ», ανέφερε ο ιστότοπος λέγοντας ότι τα στοιχεία συντάχθηκαν μετά τη συλλογή «συνόλων δεδομένων από πολλές πηγές».

Η πρώτη θέση της Τουρκίας μπορεί να εκπλήξει ορισμένους, δεδομένου ότι περισσότερο από το 99% των κατοίκων είναι μουσουλμάνοι και ότι η χώρα θεωρείται ευρέως ότι έχει παραδοσιακές απόψεις σε ό,τι αφορά το σεξ και τις σχέσεις.

Όμως η λίστα ήταν γεμάτη από εκπλήξεις.

Οι χώρες που πιστεύεται ότι έχουν πιο φιλελεύθερες απόψεις για το σεξ, όπως η Βραζιλία και η Γαλλία, ήταν χαμηλά στη λίστα.

Ο μέσος Βραζιλιάνος έχει πάει με 9 άτομα, τοποθετώντας τη χώρα στην 25η θέση.

Η Γαλλία, εντωμεταξύ, απείχε πολύ από το να είναι «ζωηρή», καθώς βρισκόταν στην 29η θέση. Οι Γάλλοι έχουν κοιμηθεί κατά μέσο όρο με 8,1 άτομα.

Μετά την Τουρκία, η Αυστραλία κατέλαβε τη δεύτερη θέση στη λίστα των λάγνων πολιτών, με τον μέσο Αυστραλό να κάνει σεξ με περισσότερα από 13 άτομα κατά τη διάρκεια της ζωής του.

Η γειτονική Νέα Ζηλανδία ήρθε στην τρίτη θέση, ακολουθούμενη από την Ισλανδία και τη Νότια Αφρική.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες κατέληξαν στην 12η θέση, με την World Population Review να λέει ότι οι Αμερικανοί κοιμούνται κατά μέσο όρο με 10,7 άτομα όλα αυτά τα χρόνια.

Στην ίδια θέση βρίσκεται ο Καναδάς ο οποίος, επίσης, σημείωσε ακριβώς το ίδιο στατιστικό.

Τα δεδομένα του World Population Review έρχονται σε «συμφωνία» με έρευνα που κυκλοφόρησε πέρυσι από το NapLab, η οποία διαπίστωσε επίσης ότι οι Αμερικανοί είχαν κοιμηθεί με 10,7 άτομα κατά τη διάρκεια της ζωής τους.

Οι χώρες που βρίσκονται χαμηλά στη λίστα της World Population Review είναι η Κίνα και η Ινδία, με τους πολίτες να κοιμούνται με 3,1 και 3,0 άτομα αντίστοιχα.

H χώρα μας πάντως δεν τα πάει καθόλου άσχημα αφού, σύμφωνα πάντα με την έρευνα, ο κάθε Έλληνας έχει «βρεθεί» με 10,6 συντρόφους και βρίσκεται στη 14η θέση.

Οι 10 πιο «άτακτες» χώρες

  1. Τουρκία (14,5 άτομα)
  2. Αυστραλία (13,3)
  3. Νέα Ζηλανδία (13.2)
  4. Ισλανδία (13,0)
  5. Νότια Αφρική (12,5)
  6. Φινλανδία (12,4)
  7. Νορβηγία (12.1)
  8. Ιταλία (11,8)
  9. Σουηδία (11.8)
  10. Ελβετία (11.1)