Ένας άνδρας αυτοαποκαλείται σύγχρονος «Νοστράδαμος» και με βάση την προφητεία που έκανε για το 2024, υποστήριξε ότι θα επαναστατήσει η τεχνητή νοημοσύνη και πως θα συμβεί μια παγκόσμια καταστροφή.

Ο Βραζιλιάνος Athos Salomé είναι γνωστός για διάφορες «προβλέψεις» του, που φέρεται να επιβεβαιώθηκαν στο παρελθόν και να αφορούσαν τον κορονοϊό, τον πόλεμο στην Ουκρανία και τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Σύμφωνα με τη Mirror, ο άνδρας υποστήριξε ότι το 2024 ένας αστεροειδής «που περιέχει άφθονα πλούσια υλικά» αναμένεται να συγκρουστεί στη Γη και να δώσει νέο νόημα στην κατάκτηση του διαστήματος για την εξόρυξη ορυκτών από άλλους πλανήτες.

Παράλληλα, ισχυρίστηκε πως η τεχνητή νοημοσύνη θα επαναστατήσει και μάλιστα θα κατασκευάσει τις δικές της μηχανές, ώστε να αντιμετωπίσει τον άνθρωπο.

Έπειτα, «προφήτευσε» μια παγκόσμια καταστροφή, όπου σύμφωνα με τον ίδιο μπορεί να είναι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος ή κάποια διπλωματική κρίση, που μπορεί να ξεσπάσει στη θάλασσα της Νότιας Κίνας ή μετά από μια μεγάλη επίθεση στον κυβερνοχώρο.