Νόημα στη ζωή χάρη στις πατούσες του υποστήριξε ότι βρήκε ένας άνδρας, που πέταξε τα παπούτσια και κυκλοφορεί παντού ξυπόλητος, ενώ επιδιώκει να γίνει ντοκιμαντέρ στο Netflix ο ασυνήθιστος τρόπος ζωής του.

Ο George Woodville που πιστεύει στη θεωρία της «γείωσης», σταμάτησε να φοράει υποδήματα το 2021, εξαιτίας ενός επεισοδίου ψυχικής υγείας που αντιμετώπισε. Έκτοτε, ξεκίνησε να κυκλοφορεί παντού ξυπόλητος, ενώ άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans.

Σύμφωνα με τη Mirror, ο άνδρας δεν αναρτά σεξουαλικό περιεχόμενο, αλλά τις πατούσες του, ακόμη κι αν είναι βρώμικες, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι κάποιοι θα πληρώσουν για αυτό. Μάλιστα, τσακώνεται συχνά με την οικογένεια του για τη συγκεκριμένη κίνηση, αφού θεωρούν ότι εκπορνεύει τον εαυτό του, σε αντίθεση με εκείνον.

Επίσης, πριν λίγους μήνες γνώρισε μια κοπέλα και έκαναν σχέση, ενώ την έπεισε να κυκλοφορεί κι αυτή ξυπόλητη. Πλέον, πάνε παντού μαζί χωρίς να φοράνε παπούτσια, ενώ πολλές φορές τους έχουν διώξει από μαγαζιά, θεωρώντας ότι είναι «υγειονομικός κίνδυνος».

Εντούτοις, ο George Woodville δεν πτοείται και συνεχίζει, ενώ ελπίζει να γίνει κάποια μέρα ντοκιμαντέρ στο Netflix και να μάθει περισσότερος κόσμος για εκείνον.

Σημειώνεται, ότι η θεωρία της «γείωσης» που εφαρμόζει ο άνδρας, προέρχεται από τους ισχυρισμούς ότι τα ηλεκτρικά φορτία από τη γη μπορεί να είναι ευεργετικά για το σώμα. Έτσι, αν κάποιος είναι ξυπόλητος έχει καλύτερη επαφή, με αποτέλεσμα καλύτερη υγεία, με βάση τη συγκεκριμένη θεωρία.