Διχάζουν το διαδίκτυο οι απαιτήσεις μιας νεαρής γυναίκας προκειμένου να μείνει έγκυος, γιατί για να γίνει μητέρα ζητά να λαμβάνει 250.000 δολάρια ετησίως για κάθε παιδί που θα φέρει στον κόσμο.

Η influencer που ονομάζεται Jenny, δημοσίευσε στο TikTok σχετικό βίντεο, που παραθέτει τις απαιτήσεις που έχει από τον μελλοντικό σύζυγο. Σύμφωνα με την Mirror, η 23χρονη απαιτεί προγαμιαίο συμβόλαιο και με ειδική ρήτρα σε περίπτωση απιστίας του άνδρα.

«Η δημιουργία μιας ανθρώπινης ζωής απαιτεί πολλές θυσίες ως γυναίκα και δεν βάζω τον εαυτό μου σε όλα αυτά δωρεάν», είπε και πρόσθεσε ότι θέλει 250.000 δολάρια κάθε χρόνο για κάθε παιδί.

Παράλληλα, απαιτεί μια οικιακή βοηθό από τη στιγμή που θα γεννήσει και μια νοσοκόμα που θα φροντίζει το παιδί. Επίσης, θέλει ειδική θεραπεία μετά τη γέννα, προσωπικό γυμναστή, αυτοκίνητο, σπίτι και εισόδημα για να μην χρειαστεί να εργαστεί ποτέ.

@_lifeofjenny_

My non negotiables for Preganacy , creating a human life takes a lot of sacrifice as a woman and im not putting myself through all that for free sorry not sorry #relationship #datingadvice #single #pregnancy #pregnancylist #greenscreen

♬ original sound – LifeofJenny| Content Creator

«Αισθάνομαι ότι ως γυναίκα θα θυσίαζα πολλά, οπότε δεν νομίζω ότι αυτά τα αιτήματα είναι υπερβολικά», είπε και πρόσθεσε πως «δεν ήρθα σε αυτό τον κόσμο για να υποφέρω».

Έκτοτε, ξέσπασε πανικός από τους χρήστες του διαδικτύου, με ορισμένους να αντιμετωπίζουν χιουμοριστικά τα αιτήματα και άλλους να τα λαμβάνουν σοβαρά.

Ορισμένοι υποστήριξαν την Jenny αναφέροντας ότι «είναι λογικά αιτήματα, απλά διατυπώνονται υπερβολικά» και άλλους να σημειώνουν πως «δεν νοιάζεσαι για το παιδί. Το μόνο που θέλεις είναι τα λεφτά και μια φτηνή δικαιολογία».