Η Τόνια Σωτηροπούλου απέσπασε επαίνους από τους τηλεθεατές για τη συγκλονιστική ερμηνεία της ως «Νίκη» στην τηλεοπτική σειρά του Mega, «Milky Way», που μεταδόθηκε το βράδυ της Πέμπτης (7/12).

Γνωστή μεν ως «Bond Girl», η Ελληνίδα ηθοποιός έδειξε το ταλέντο της στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του σίριαλ που έχει κερδίσει τις καρδιές του κοινού και των κριτικών. Η Τόνια Σωτηροπούλου υποδύεται τη Νίκη, μια καρκινοπαθή γυναίκα που βρίσκεται στο κρεβάτι στο τελικό στάδιο της ασθένειάς της και νιώθει φρικτούς πόνους.

Η «Μαρία» την επισκέφθηκε, αλλά εξεπλάγη με αυτό που αντίκρισε καθώς όσο συζητούσαν η «Νίκη» αφαίρεσε την περούκα από το κεφάλι της και άφησε άναυδη τη συνομιλήτριά της. «Σόρι, ρε συ, αλλά έχω σκάσει. Κάτι έλεγες… Χαλάρωσε, μην ψαρώνεις! Έτσι το έκανα για να στο παίξω ανώτερη», της είπε όσο η Μαρία προσπαθούσε να αντιληφθεί τι είχε μόλις συμβεί.

Στην πλατφόρμα Χ εξήραν το παίξιμο της Τόνιας Σωτηροπούλου και τη φυσικότητα με την οποία μετέφερε τις δύσκολες συνθήκες ζωής του χαρακτήρα της.

«Απίστευτη»

«Είναι όντως απίστευτη η Τόνια Σωτηροπούλου σε αυτό τον ρόλο. Σε πάει από το χιούμορ στη συγκίνηση και πάλι πίσω μέσα σε λίγα λεπτά. Υπέροχη!», έγραψε ένας χρήστης. «Πολύ καλή η Τόνια Σωτηροπούλου και τελείως διαφορετική από όσα την έχουμε δει ως τώρα», σημείωσε ένας άλλος, ενώ ήταν πολλά και τα σχόλια που επαίνεσαν και τους καλογραμμένους διαλόγους της σειράς του Βασίλη Κεκάτου που σε κάθε επεισόδιο «αγγίζει» κι ένα ευαίσθητο θέμα της κοινωνίας.

Η Τόνια Σωτηροπούλου πρόσφατα υποστήριξε για τη συμμετοχή της στο «Milky Way»: «Παίρνω κάθε εβδομάδα τεράστια χαρά που βλέπω τη σειρά κανονικά, όπως και οι τηλεθεατές κάθε Πέμπτη. Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων για την ηρωίδα που υποδύομαι, τη Νίκη. Τον Βασίλη Κεκάτο δεν τον ενδιαφέρει η πρώτη εικόνα που έχει για τον κάθε ηθοποιό και έτσι σε εμένα ανέθεσε κάτι πολύ ανατρεπτικό, που δεν έχω ξανακάνει ποτέ στην καριέρα μου».

«Με πήγε σε κάτι πολύ κόντρα, με έβαλε στη διαδικασία να δουλέψω πολύ σκληρά για να τα καταφέρω. Η Νίκη που υποδύομαι, είναι θα μπορούσαμε να πούμε, η ωραία του χωριού! Μία γυναίκα που έζησε πολύ αντισυμβατικά για την κλειστή κοινωνία, δεν παντρεύτηκε και δεν έκανε παιδιά. Οι κεντρικοί ήρωες του Milky Way, η Μαρία και ο Τζο τη γνωρίζουν σε μία πολύ δύσκολη φάση της ζωής της, καθώς είναι καρκινοπαθής στο τελικό στάδιο και υποφέρει από έντονους πόνους».