Ο δεύτερος γύρος στις Αυτοδικοικητικές Εκλογές 2023 ήταν ο γύρος των μεγάλων ανατροπών. Ο Δήμος Αθηναίων ήταν μία από αυτές, καθώς ο Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος είχε το προβάδισμα της πρώτης Κυριακής έχασε από τον Χάρη Δούκα και μάλιστα με σημαντική διαφορά.

Μάλιστα, ο Κώστας Μπακογιάννης εμφανίστηκε ιδιαίτερα φορτισμένος στις πρώτες του δηλώσεις, αναλαμβάνοντας προσωπικά την ήττα και σημειώνοντας ότι φεύγει με το κεφάλι ψηλά από τη δημαρχία.

Εύλογα μετά τις παραπάνω εξελίξεις το ενδιαφέρον μετακυλίσθηκε στις αντιδράσεις της συζύγου του, Σίας Κοσιώνη, που παρουσίαζε την ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ για τις εκλογές.

Η δημοσιογράφος ως όφειλε διατήρησε την αντικειμενικότητά της χωρίς αυτό να την αποτρέπει από το να σχολιάσει θετικά το πώς επέλεξε να διαχειριστεί ο Κώστας Μπακογιάννης την ήττα του.

Το Twitter την ίδια ώρα μελετούσε καρέ καρέ το πρόσωπο και τις εκφράσεις της anchorwoman του ΣΚΑΪ αφήνοντας χιουμοριστικά και άλλοτε καυστικά σχόλια.

Χαρακτηριστική ήταν στο βλέμμα της παρουσιάστριας η απογοήτευση, όταν εμφανίστηκε η κάρτα με τα πρώτα συγκεντρωτικά αποτελέσματα.

Κάποια άλλη στιγμή απηυδισμένη από όσα εξελίσσονταν στο τραπέζι, η Σία Κοσιώνη, όπου προσπαθούσε μάταια επί αρκετά λεπτά να επιβάλει την τάξη, χτύπησε τα χέρια της στο τραπέζι, πετάχτηκε από την καρέκλα της και είπε σε έντονο ύφος: «Σας παρακαλώ! Μην το κάνετε αυτό! Βοηθήστε με και από εδώ και από εδώ να μην τροφοδοτούμε αυτή την ένταση. Με κάνετε να σηκώνομαι εμένα όρθια και να χτυπάω τα χέρια μου κάτω! Μα γιατί; Ακούω φωνές από παντού»!