Την ώρα που η Θεσσαλία δοκιμάζεται από το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel με τον κρατικό μηχανισμό να βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία για τη διάσωση και τον απεγκλωβισμό των πολιτών, η εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα βρήκε τους υπεύθυνους για τις πλημμύρες στο πρόσωπο των Imagine Dragons.

Δεν είναι πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο, καθώς ανάλογες τοποθετήσεις είχε κάνει για τις φωτιές, τις οποίες είχε συνδέσει με τις συναυλίες των Iron Maiden και των Guns n Roses.

«Τρίτωσε το κακό με τους ”δαίμονες”», αναφέρει στον τίτλο της στο πρωτοσέλιδο, στηρίζοντάς το στο τραγούδι του συγκροτήματος με τίτλο Demons.

«Η Ελλάδα κατακάηκε και θρήνησε δεκάδες νεκρούς μετά τις δύο συναυλίες των Iron Maiden και τη συναυλία των Guns ‘n’ Roses στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Τελευταία… σατανική σύμπτωση η συναυλία στο ΟΑΚΑ με το ροκ συγκρότημα Imagine Dragons να παίζει υπό καταρρακτώδη βροχή τους «Δαίμονες», την ώρα που κυριολεκτικά πνιγόταν η Θεσσαλία!», αναφέρει η εφημερίδα σε άλλο σημείο του πρωτοσέλιδου.

Σύμφωνα με τη λογική της εφημερίδας, μάλλον θα εξαφανιστούν οι καταστροφές μόλις σταματήσουν οι συναυλίες συγκροτημάτων της ροκ και της μέταλ σκηνής.