Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 22: Temple Hotel, Πεκίνο, Κίνα

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά opening των τελευταίων χρόνων, το ξενοδοχείο Temle στο Πεκίνο προσφέρει έναν γοητευτικό συνδυασμό ενός πολυτελούς boutique καταλύματος με την μοναδική αρχιτεκτονική ενός αρχαίου ναού.

Το κεντρικό κτήριο, που στεγάζει μερικώς τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου είναι το Zhizusi ή Ο Ναός της Σοφίας, ένα εντυπωσιακό παράδειγμα της κινεζικής βουδιστικής αρχιτεκτονική, που χρησιμοποιήθηκε στην κατασκευή ναών.
Η ανάθεση κατασκευής του δόθηκε το 1600 από τον αυτοκράτορα Kangxi και αποτελούσε έναν από τους τρεις ναούς του Πεκίνου, στους οποίους τυπώνονταν βουδιστικά θρησκευτικά κείμενα.

Σήμερα, στους χώρους του φιλοξενεί 8 ευρύχωρα δωμάτια, τέσσερα από τα οποία στεγάζονται στα πρώην δωμάτια μοναχών του ναού και τα άλλα τέσσερα σε ένα κτήριο του 1970.

Τα τέσσερα δωμάτια, που στεγάζονται στο ιστορικό κτίριο του ναού διαθέτουν ψηλά ταβάνια καφασωτά με παλιά δοκάρια και πλακάκια δαπέδου γυαλισμένα με σκούρο λούστρο, που κρύβουν ενδοδαπέδια θέρμανση. Τα έπιπλα είναι τόσο μοναδικά όσο και η τέχνη στους τοίχους. Έπιπλα αντίκες και εντυπωσιακά έργα τέχνης δεσπόζουν στους χώρου.

Αντίθετα τα πιο σύγχρονα δωμάτια έχουν μινιμαλιστική επίπλωση, design έπιπλα και λευκούς τοίχους. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στη λεπτομέρεια, με τα χρωματιστά τραπεζάκια και τις πλούσιες κασμίρ κουρτίνες να δίνουν έναν αέρα πολυτέλειας στους χώρους.

Το εστιατόριο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στα δωμάτια, ιδανικό για casual δείπνο και μεσημεριανό γεύμα, ενώ το πρωινό σερβίρεται στα δωμάτια σε ένα ειδικά σχεδιασμένο κουτί με διάφορα συρτάρια.

Οι κοινόχρηστοι χώροι του είναι γεμάτοι ανακαλύψεις . Ο χώρος πίσω από τον κυρίως ναό χρησιμεύει ως σαλόνι, γεμάτο με εμπνευσμένα από τον Μάο έργα τέχνης και έπιπλα, με άφθονο χώρο για χαλάρωση, που φιλοξενεί επισκέπτες ή ακόμα και μικρές επιχειρηματικές συναντήσεις.

Το αεροπορικό σου εισιτήριο είναι μόνο 3 κλικ μακριά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με την Airfasttickets!

Τα πακέτα διακοπών ποτέ δεν ήταν πιο ελκυστικά & εύκολα μπες τώρα στην Airfasttickets και έφυγες!

Δείτε τις φωτογραφίες