Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 27: Mira Moon, Χονγκ Κονγκ, Κίνα

Βυθιστείτε σε κινέζικα παραμύθια και μύθους και νιώστε την αύρα μιας άλλης εποχής σε ένα από τα νεότερα hot openings του Χονγκ Κονγκ, το ξενοδοχείο Mira Moon.

Στην περιοχή Wan Chai, που βρίθει από όμορφα μπαρ και καλλιτεχνικές γκαλερί, το Mira Moon έρχεται να προσφέρει ένα πρωτοποριακό κρησφύγετο, που συγχωνεύει την ασιατική φιλοξενία με την τεχνολογική μαγεία. Προσκαλεί τους επισκέπτες του να πάρουν μια γεύση από το μεταβαλλόμενο πρόσωπο της πόλης, ενώ ταυτόχρονα τους παρέχει χώρο για να γνωρίσουν ομοϊδεάτες ταξιδιώτες.

Το Mira Moon σχεδιάστηκε υπό την δημιουργική και παιχνιδιάρικη κατεύθυνση της εταιρείας Wanders & Yoo. Οι κατασκευαστές εμπνεύστηκαν από ένα παλιό κινέζικο παραμύθι, που μιλά για μια γυναίκα, την Chang, η οποία πήρε το ελιξίριο της αθανασίας και εξορίστηκε στο φεγγάρι. Εκεί, έγινε θεά και έζησε με ένα κουνέλι από νεφρίτη, που μάζευε βότανα για να εξασφαλίσει την ευημερία της.

Αυτό το μυστικιστικό σύμβολο, το κουνέλι από νεφρίτη, εμφανίζεται διακριτικά σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου. Παράλληλα, κι άλλα στοιχεία του παραμυθιού κάνουν την εμφάνιση τους στους κοινόχρηστους χώρους, όπως στο λόμπι, όπου κρεμαστά κινέζικα φαναράκια σε σχήμα φεγγαριού κρέμονται πάνω από το περίτεχνο πάτωμα με τα floral σχέδια.

Κεραμικά, λουλουδιασμένα χαλιά και διακόσμηση στις αποχρώσεις του πορτοκαλί, του καφέ και του κόκκινου απηχούν τη συναρπαστική νυχτερινή ζωή της γειτονιάς, που φιλοξενεί το ξενοδοχείο.

Το μπαρ πλαισιώνεται από λευκά γλυπτά, στο σχήμα της φλόγας, ενώ ένας ολόκληρος τοίχος είναι καλυμμένος από πλούσιο πράσινο φύλλωμα . Αλλού, η παραδοσιακή κινεζική χειροτεχνία αναδεικνύεται μέσα από πιο έντονα στοιχεία, όπως η σκαλιστή επένδυση ξύλου και τα πορτοκαλί και κίτρινα χαλιά.

Τα 91 δωμάτια ( μεταξύ των οποίων μία σουίτα ρετιρέ ) προσφέρουν μια μαγευτική θέα στην πόλη του Χονγκ Κονγκ, από τα μεγάλα παράθυρα που καλύπτουν τη μια πλευρά του τοίχου, από το δάπεδο έως την κορυφή.

Προβολείς ενσωματωμένοι στα καφασωτά ξύλινα ταβάνια παρέχουν πρόσθετη φωτεινότητα, όπως και τα κυματιστά λευκά ράφια στους τοίχους, Ανατολίτικα χαλιά, πήλινα αγγεία και κόκκινα floral στόρια παραπέμπουν για άλλη μια φορά σε κινέζικους μύθους.

Τα υπνοδωμάτια είναι εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αφού το κάθε ένα από αυτά διαθέτει προσωπική υπηρεσία eConcierge, ένα iPad Mini και τηλεόραση LED. Το Mira Moon αναμένεται να ανοίξει το Νοέμβριο.

Το αεροπορικό σου εισιτήριο είναι μόνο 3 κλικ μακριά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με την Airfasttickets!

Τα πακέτα διακοπών ποτέ δεν ήταν πιο ελκυστικά & εύκολα μπες τώρα στην Airfasttickets και έφυγες!

Δείτε τις φωτογραφίες