Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 41: Château de la Resle, Βουργουνδία, Γαλλία

Ένα πανέμορφο αρχοντικό δεσπόζει σε έναν λόφο, στην δημοφιλή για τα κρασιά της περιοχή της Βουργουνδίας, στη Γαλλία και φιλοξενεί το Château de la Resle, ένα κατάλυμα που αποπνέει τη γοητεία και την προσωπικότητα μιας ιδιωτικής κατοικίας.

Χτισμένο αρχικά τον 17οαιώνα, το κτίσμα καταστράφηκε από πυρκαγιά και ξαναχτίστηκε τον 19ο αιώνα. Σήμερα, πιο όμορφο από ποτέ, στέκεται περήφανο σε μια έκταση δύο εκταρίων, περιτριγυρισμένο από άψογα διαμορφωμένους κήπους, περιβόλια με θερμοκήπια και μια φιλόξενη εξωτερική πισίνα.

Το κτίριο διατηρεί πολλά από τα αρχικά αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά του, όπως τις φαρδιές σκάλες και έναν στρογγυλό πύργο με κωνική στέγη, που θυμίζει φρούριο.

Τα μεγάλα παράθυρα με τις ξύλινες περσίδες διαχέουν το φως σε όλα τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους, παρέχοντας παράλληλα μοναδική θέα στην ύπαιθρο.

Για τους Johan Bouman και Pieter Franssens, διακοσμητές του κτιρίου, το Château de la Resle είναι, πρώτα απ ‘όλα, ένα σπίτι. Έτσι, όταν επιμελήθηκαν την εσωτερική του διακόσμηση, επικεντρώθηκαν στη δημιουργία χώρων που θα φιλοξενήσουν έργα σύγχρονης τέχνης και θα λατρέψουν οι λάτρεις του design, αξιοποιώντας στο έπακρο τα αυθεντικά χαρακτηριστικά του αρχοντικού, όπως τα μεγάλα τζάκια και οι κομψές λεπτομέρειες από γύψο.

Χρησιμοποιώντας έπιπλα – έργα τέχνης, από μερικούς από τους αγαπημένους τους σχεδιαστές, συμπεριλαμβανομένων των Magis, Arko και Linteloo, οι διακοσμητές πρόσθεσαν σύγχρονη απλότητα στο ιστορικό κτήριο.

Στα έξι όμορφα διακοσμημένα δωμάτια και τις σουίτες του, κυριαρχούν οι αποχρώσεις του μωβ και του γκρι – μπλε, ενώ σε όλους τους χώρους εκτίθενται έργα σύγχρονης τέχνης, από τη συλλογή των ιδιοκτητών.

Το ειδυλλιακό σκηνικό συμπληρώνουν το πλήρως εξοπλισμένο spa, ιδανικό για χαλαρωτικές στιγμές και φυσικά το design εστιατόριο.

Το αεροπορικό σου εισιτήριο είναι μόνο 3 κλικ μακριά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με την Airfasttickets!

Τα πακέτα διακοπών ποτέ δεν ήταν πιο ελκυστικά & εύκολα μπες τώρα στην Airfasttickets και έφυγες!