Τα ξενοδοχεία θα ελέγχουν πόση ώρα περνάτε στη ντουζιέρα

Νέα ασύρματη συσκευή θα ρυθμίζει τη χρήση του νερού


ΤΑΞΙΔΙΝΕΑ
18:30
26/03/2015
Τα ξενοδοχεία θα ελέγχουν πόση ώρα περνάτε στη ντουζιέρα
1
loading

Τέλος στις απολαυστικές (αλλά καθόλου περιβαλλοντικά φιλικές) στιγμές που περνούσαν στις… ντουζιέρες των ξενοδοχείων οι επισκέπτες τους θέλει να βάλει η Αρχή Προστασίας του Περιβάλλοντος στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της MailOnline, η υπηρεσία χρηματοδοτεί μια έρευνα για τη δημιουργία μιας ασύρματης συσκευής, η οποία θα ελέγχει τη χρήση του νερού στις ντουζιέρες των ξενοδοχείων.

«Τα ξενοδοχεία καταναλώνουν μια πολύ σημαντική ποσότητα νερού στις ΗΠΑ, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα περισσότερα ξενοδοχεία δεν ελέγχουν τη χρήση νερού που κάνουν οι επισκέπτες τους, με αποτέλεσμα να ξοδεύονται εκατομμύρια γαλόνια πόσιμου νερού κάθε χρόνο» αναφέρει η υπηρεσία.

Για το λόγο αυτό αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια εφαρμογή, η οποία θα ελέγχει την ποσότητα του νερού που χρησιμοποιούν οι επισκέπτες των ξενοδοχείων, ελπίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρουν να μειώσουν το χρόνο που περνούν αυτοί κάτω από το ντους… με ανοιχτή τη βρύση.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Ομηρος ομηρόπουλος

    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛ. ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΕΤΣΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ ΜΠΟΥΦΕ !! ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΙΤΕΣ !!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει