Με τη συμμετοχή να ξεπερνά για ακόμα μια μέρα τις προσδοκίες των διοργανωτών ξεκίνησε και σήμερα το αγωνιστικό τμήμα του Spetses Mini Marathon.

Το πανέμορφο νησί των Σπετσών αποτέλεσε για ακόμα μια χρονιά το ιδανικό σκηνικό για τη διεξαγωγή της 4ης κατά σειρά διοργάνωσης, η οποία λίγες ώρες πριν ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Στους σημερινούς αγώνες δρόμου των 5 χλμ και των 25 χλμ οι ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές έδωσαν το δυναμικό παρών σε μια αθλητική διοργάνωση, που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την ευγενή άμιλλα.

Πρώτος έκοψε το νήμα των 5χλμ ο Κώστας Νακόπουλος, ενώ η 1η γυναίκα νικήτρια της κατηγορίας είναι η Ρόη Αποστολοπούλου.

Δεύτερος αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Πούλιος, με τον Κώστα Δρόσο να κερδίζει την 3η θέση.

Στον απαιτητικό αγώνα των 25 χλμ συμμετείχε και η Ολυμπιονίκης Αθανασία Τσουμελέκα, με τον Γιώργο Βαλαβάνη να τερματίζει πρώτος, τον Στέλιο Βασιλειάδη δεύτερο και τον Ιωάννη Βαφειάδη τρίτο.

Συγκίνηση και ενθουσιασμός επικράτησε και στη σημερινή απονομή των μεταλλίων, όπου διοργανωτές και αθλητές έδωσαν ραντεβού για του χρόνου στο 5ο Spetses Mini Marathon.

Το 4ο Spetses mini Marathon διοργανώθηκε από την εταιρεία Communication Lab, υπό την Αιγίδα του Ε.Ο.Τ. και του Δήμου Σπετσών.