Μια ασυνήθιστη και άκρως απομονωμένη και ιδιωτική εμπειρία προσφέρει στους επισκέπτες της η φουτουριστική πλωτή σουίτα, η δημιουργία της οποίας εμπνεύστηκε από την διάσημη ταινία του Τζέιμς Μποντ του 1977, «Ο κατάσκοπος που με αγάπησε», με πρωταγωνιστή τον Ρότζερ Μουρ.

Πιο συγκεκριμένα στην τελευταία σκηνή της ταινίας ο θρυλικός «007» καταφέρνει να ξεφύγει από τους διώκτες του μαζί με το κορίτσι του με μια φουτουριστική κάψουλα.

Ο λόγος για την Anthenea, σχεδιασμένη από τον Γάλλο αρχιτέκτονα Jean-Michel Ducancelle με τεχνολογίες και λειτουργίες άκρως φιλικές προς το περιβάλλον. Εξοπλισμένη με όλες τις ανέσεις που έχει ανάγκη ένας σύγχονος «ναυαγός» στα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της Anthenea, εκτός από την eco- friendly φιλοσοφία, συγκαταλέγονται η 360 μοιρών θέα στη θάλασσα μέσα από την γυάλινη επένδυσή της, το μπαρ στον τελευταίο όροφό της, ο χώρος σολάριουμ, η ρυθμιζόμενη οροφή και η μπανιέρα με πανοραμική θέα στο απέραντο γαλάζιο.

Η σουίτα λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια, ενώ διαθέτει ένα σύγχρονο και υπεύθυνο σύστημα αποχέτευσης ώστε να μην προκαλεί καμία επίπτωση στο θαλάσσιο κόσμο. Με δυνατότητα φιλοξενίας έως και 12 ατόμων, ο εσωτερικός της χώρος αγγίζε τα 50 τ.μ., ενώ η περίμετρός της είναι 30 μέτρα και τος βάρος της 18 τόνους.

Ανοίγοντας ένα παράθυρο στον υποβρύχιο κόσμο, η συγκεκριμένη σουίτα, για εκείνους τουλάχιστον που έχουν την δυνατότητα να την επισκεφτούν -διατίθεται τόσο σε επαγγελματίες ξενοδόχους ως εναλλακτική πρόταση διαμονής για τους πελάτες τους, όσο και σε ιδιώτες που μπορούν να την αγοράσουν- προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διακοπών σε πλήρη απομόνωση σε έναν μαγικό χώρο, πάντα σε τέλεια αρμονία και ισορροπία με τη φύση.

Photo credit: ©ANTHENEA