Απευθείας πτήση Αθήνα-Erbil από την Astra Airlines

Το δρομολόγιο ξεκινά στις 3 Απριλίου


ΤΑΞΙΔΙΝΕΑ
13:51
07/03/2014
Απευθείας πτήση Αθήνα-Erbil από την Astra Airlines
loading

Την απευθείας σύνδεση του Ερμπίλ στο Ιρακινό Κουρδιστάν με την Αθήνα, ξεκινά η Astra Airlines, την Πέμπτη 3 Απριλίου 2014 σηματοδοτώντας μια νέα εποχή στην σύνδεση των δύο χωρών.

Οι απευθείας πτήσεις από την Αθήνα για το Ερμπίλ, θα πραγματοποιούνται 2 φορές ανά εβδομάδα, συγκεκριμένα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη. Με τα νέα της δρομολόγια, η αεροπορική εταιρεία όχι μόνο διευρύνει το δίκτυό της αλλά και πρωτοστατεί στη σύσφιξη των σχέσεων της Ελλάδας με το Ιράκ.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την έναρξη της γραμμής Αθήνα - Erbil, και πιστεύουμε ότι καλύπτουμε ένα σημαντικό κενό στην ενδυνάμωση της συνεργασίας των δύο χωρών. Οι προοπτικές είναι εξαιρετικές, και σταθεροί στην φιλοσοφία μας, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε πάνω στην ανάπτυξη νέων αγορών» δήλωσε ο Πρόεδρος της Astra Airlines Γιάννης Ζλατάνης.

Στην παρθενική πτήση θα επιβαίνουν εξέχοντες αξιωματούχοι, ανάμεσα στους οποίους ο Πρέσβης της Δημοκρατίας του Ιράκ στην Αθήνα, κ. Burhan Jaf, ο οποίος εξέφρασε τη μεγάλη του ικανοποίηση για τη νέα αεροπορική σύνδεση και την περαιτέρω ενίσχυση και ανάπτυξη των διμερών σχέσεων μεταξύ Ελλάδος και Ιράκ που αυτή θα επιφέρει.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει