Το ανανεωμένο ταξιδιωτικό site, travelplan.gr σας προσκαλεί να γνωρίσετε τη νέα υπηρεσία του online check – in, που έρχεται να προστεθεί στις κορυφαίες υπηρεσίες που προσφέρει στους επισκέπτες του.

Συγκεκριμένα, μέσω της υπηρεσίας του online check-in οι επισκέπτες του travelplan.gr θα έχουν τη δυνατότητα, εύκολα και άμεσα, να ολοκληρώσουν όλα τα βήματα της αεροπορικής τους κράτησης χωρίς να χρειαστεί να βγουν στιγμή από το site.

Έτσι λοιπόν, ο επιβάτης που θα επιλέξει να κάνει online check-in μέσω του travelplan.gr θα κερδίζει πολύτιμο χρόνο από την αναμονή του στο αεροδρόμιο, αφιερώνοντας τον σε πιο σημαντικά σημεία του ταξιδιού του, είτε πρόκειται για επαγγελματικό ταξίδι είτε για ταξίδι αναψυχής. Επιπλέον, μέσω του travelplan.gr ο επιβάτης μπορεί να διαλέξει τη θέση της αρεσκείας του είτε επιθυμεί να απολαμβάνει τη θέα από το παράθυρο είτε την άνεση της θέσης δίπλα στο διάδρομο.
Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο επιβάτης λαμβάνει ηλεκτρονικά την κάρτα επιβίβασης στο email που έχει δηλώσει, με το μόνο που απομένει πλέον να είναι το να φθάσει στην ώρα του στο αεροδρόμιο για να ξεκινήσει το ταξίδι του!

Κλείστε λοιπόν, σήμερα τα φθηνότερα online αεροπορικά εισιτήρια από το travelplan.gr και απολαύστε μοναδικές υπηρεσίες με την εγγύηση των 35 χρόνων εμπειρίας του.