Στην παραλία του Καμαρίου, στη Σαντορίνη, ο Vassilikos αποτελεί ένα από τα πιο δυναμικά new entries της φετινής σεζόν. Ο φιλικός και ζεστός χώρος του σας προσκαλεί από το πρωί για καφέ και δροσερούς χυμούς, ενώ από τις 12:00 και μέχρι αργά το βράδυ δελεάζει με την απλότητα και την «ειλικρίνεια» της κουζίνας του.

Μάλιστα, παρέχει και υπηρεσίες beach service σε περίπτωση που θέλετε να απολαύσετε τον καφέ σας στις ξαπλώστρες της παραλίας.

Όσον αφορά στο φαγητό, στο Vassiliko θα βρείτε, γεύσεις ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας να συνθέτουν τον κατάλογο, με πιάτα όπως το μιλφέιγ λευκής μελιτζάνας, το κοτόπουλο Vinsanto και η φάβα να τιμούν την τοπική κουζίνα και να γίνονται περιζήτητα. Στο τέλος του γεύματος σας μην παραλείψετε να δοκιμάσετε ένα από τα γλυκά-πειρασμούς του καταλόγου, με το cheesecake να προτείνεται ανεπιφύλακτα.

Μπορείτε να επιλέξετε να καθίσετε στα τραπεζάκια -μια ανάσα από τη θάλασσα- είτε στον προσεγμένο του εσωτερικό (κλειστό αλλά και υπαίθριο) χώρο. Η εξυπηρέτηση και η ευγένεια αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά του σέρβις του, ενώ οι επιλογές που δίνει ο κατάλογος καλύπτουν σίγουρα όλα τα γούστα.

Επίσης, ο χώρος φιλοξενεί εκδηλώσεις γάμων και βαφτίσεων κι ό,τι άλλου τύπου επιθυμείτε.

Ο Vassilikos βρίσκεται στην Παραλία Καμαρίου της Σαντορίνη. Για επικοινωνία, στο τηλέφωνο +30 22860 34203 καθώς και στη σελίδα που διατηρεί στο Facebook.