Το εστιατόριο Catari, που στη ναπολιτάνικη διάλεκτο σημαίνει «Κατερινάκι» αλλά και το προϊόν που ανακάλυψαν οι ίδιοι για να φουσκώνει η πίτσα σε ελάχιστο χρόνο, αποτελεί έναν από τους γνήσιους εκπροσώπους της κουζίνας της Νότιας Ιταλίας.

Θα το βρείτε στη Χώρα, συγκεκριμένα στην είσοδό της στο Γιαλό, και το βλέμμα σας θα χαθεί στη θέα του προσεγμένου χώρου όπου κυριαρχεί το κίτρινο χρώμα, ενώ το χαρακτηριστικό μωσαϊκό-πλακάκι σας ταξιδεύει στη γειτονική χώρα και παράλληλα εναρμονίζεται άψογα με το νησί.

Οι Νίκος Νάνου, Egidio Guerreri και Oscar Gibertoni βρίσκονται στα ηνία αυτού του γευστικού θησαυρού και εξηγούν -είτε λόγω καταγωγής, είτε λόγω λατρείας για την ιταλική κουζίνα- το γιατί το Catari αποτελεί προορισμό κάθε επισκέπτη που θέτει σε προτεραιότητα τη γεύση.

Οι Ιταλίδες σταρ του σινεμά πρωταγωνιστούν στον κατάλογο, ο οποίος περιλαμβάνει την καλύτερη πίτσα του νησιού, φοβερές μακαρονάδες και άλλες δελεαστικές προτάσεις. Μην παραλείψετε να συνοδεύσετε το γεύμα σας με ένα από τα υπέροχα και πρωτότυπα cocktails του και δοκιμάστε οπωσδήποτε ένα espresso martini που αποτελεί ιδανικό συνοδευτικό για το γλυκό σας!

Από 15-20 ευρώ (γεύμα χωρίς κρασί)

Αγία Άννα, Χώρα, Μύκονος
τηλ. +30 22890 78571

[email protected]
www.catari.gr