Μια βραδιά στην Penthouse Σουίτα στο Hotel President Wilson στη Γενεύη της Ελβετίας είναι αρκετή για να… τινάξει τον προϋπολογισμό, εκείνων που τα διαθέτουν προφανώς, στον αέρα!

Πρόκειται για την πιο ακριβή σουίτα ξενοδοχείου στον κόσμο, η οποία έχει συμπεριληφθεί και στη λίστα με τα Ρεκόρ Γκίνες, με το κόστος της ανά βραδιά να ξεκινά από τις 65.000 και να εκτινάσσεται, αναλόγως την περίοδο, στις 83.000 δολάρια.

Τι παίρνει σε αντάλλαγμα όποιος διαθέσει αυτό το αστρονομικό ποσό μόνο για μία διανυκτέρευση; Οι (ελάχιστοι ανά τον κόσμο) τυχεροί, λοιπόν, που θα την επιλέξουν θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν τις στιγμές τους στην Ελβετία σε ένα προσωπικό «παλάτι» 1.672 τετραγωνικών μέτρων με 12 υπνοδωμάτια -το καθένα με το δικό του μπάνιο-, ένα μεγάλο και πανάκριβο πιάνο Steinway, ένα τραπέζι μπιλιάρδου για τον άπλετο ελεύθερο χρόνο που προφανώς διαθέτουν, μια υπέροχη βεράντα ολόγυρα του δωματίου με ονειρική θέα στη λίμνη της Γενεύης και τις Ελβετικές Άλπεις που κόβει την ανάσα και ένα τζάκι, που επιβάλλεται να ανάψουν.

Θέλετε κι άλλα; Η σουίτα παρέχεται με υπηρεσία προσωπικού μπάτλερ και σεφ, ενώ μια «ομάδα ασφαλείας» του ξενοδοχείου ίναι διαθέσιμη ανά πάσα ώρα για την προστασία των ενοίκων της. Όσο για τους δισεκατομμυριούχους ανά τον κόσμο που είχαν την τύχη να απολαύσουν τη διαμονή τους σε αυτό το ονειρικό σημείο στην Ελβετία; Οι Ριάνα, Μάικλ Τζάκσον, Μπιλ Γκέιτς, Πρίγκιπας Αλβέρτος II του Μονακό κ.α.