Η μοναδική γιορτή του Halloween έρχεται και ήδη στις χώρες που γιορτάζεται έχει ξεκινήσει ο πυρετός της προετοιμασίας από ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφέ.

Αποκριάτικη διακόσμηση, σκαλισμένες κολοκύθες και ειδικά σχεδιασμένα μενού κάνουν την εμφάνιση τους στις μητροπόλεις του κόσμου!

Το ξενοδοχείο London Corinthia πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά, λανσάροντας την αγαπημένη συνήθεια των Λονδρέζων, που δεν είναι άλλη από το απογευματινό τσάι, με άρωμα από Halloween.

Ο πολυτελής χώρος του «Lobby Lounge» με τον θεαματικό πολυέλαιο Baccarat να δεσπόζει πάνω από τις βελούδινες πολυθρόνες και τα κομψά τραπεζάκια του φιλοξενεί τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, που επιθυμούν να απολαύσουν το απογευματινό τους τσάι, πάντα με τη συνοδεία εκλεκτών εδεσμάτων.

Από τις 26 έως και τις 31 Οκτωβρίου, στον υπέροχο αυτό χώρο, που έχει διαμορφωθεί στην καρδιά του νέου κτιρίου, οι πελάτες, αλλά και οι επισκέπτες του London Corinthia, θα μπουν με τον πιο γλυκό τρόπο στο πνεύμα του Halloween.

Οι σεφ του ξενοδοχείου, σε συνεργασία με τον ειδικά εκπαιδευμένο sommelier τσαγιού έχουν ετοιμάσει ένα πλήρες μενού, που περιλαμβάνει μια ποικιλία από finger food, όπως σάντουιτς με καπνιστό σολομό ή κοτόπουλο, με έμφαση στη χρήση βιολογικών υλικών και φυσικά ελαφριά πιάτα για χορτοφάγους.

Από το μενού δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα γλυκά, όλα με ευφάνταστα ονόματα, που ταιριάζουν απόλυτα στο εορταστικό κλίμα.Απολαυστικό «καπέλο της μάγισσας» δηλαδή raspberry αμυγδαλωτό με φρέσκα βατόμουρα και κρέμα γάλακτος, αλλά και γευστικά «δηλητηριώδη μανιτάρια», που είναι φοντάν σοκολάτας με κρέμα λάιμ. Ακόμα «το σκουπόξυλο», μαύρη μους με σταφίδες και ζελέ, που μοιάζει με μαύρο μελάνι, αλλά και η «μαύρη γάτα», ένα γλυκό από βατόμουρο.

Το απογευματινό τσάι σερβίρεται από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 15.00 έως τις 17.30 και το σαββατοκύριακο, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 17.30, ενώ το κόστος του είναι τα 50 ευρώ το άτομο.

Το ξενοδοχείο London Corinthia βρίσκεται στην καρδιά του Λονδίνου, κοντά στον ποταμό Τάμεση και σε κοντινή απόσταση από τα πολλά αξιοθέατα της πόλης. Φιλοξενείται σε ένα μεγαλοπρεπές βικτοριανό κτίριο, που χρονολογείται από το 1885 και διαθέτει πολυτελή δωμάτια, μοντέρνες σουίτες και ευρύχωρα διαμερίσματα, πραγματικά έργα τέχνης.

Περισσότερα για το απογευματινό τσάι με ένα κλικ εδώ