Ενόσω είμαστε μακριά από το σπίτι μας, όλοι θέλουμε να δείχνουμε τέλειοι. Ωστόσο, αν θέλουμε πραγματικά να καταπλήξουμε, θα πρέπει να κάνουμε λίγα ψώνια πριν φύγουμε για διακοπές. Είτε καθόμαστε δίπλα από μια πισίνα είτε απολαμβάνουμε ένα υπέροχο δείπνο στο σεληνόφως, τα αντικείμενα αυτά θα μας βοηθήσουν να νιώθουμε καλύτερα!

Τα απόλυτα γυαλιά ηλίου



Κάθε ντύσιμο διακοπών ξεκινά με τα γυαλιά. Αν περπατάτε στους δρόμους του νησιού Κάπρι ή απολαμβάνετε το χειμωνιάτικο ήλιο στις πλαγιές του όρους Μεζέβ, ένα ζευγάρι επώνυμα γυαλιά είναι απαραίτητο. Και τα γυαλιά ηλίου Linda Farrow, με το δεκαετίας ’70 στιλ τους, είναι πρωτότυπα και ελκυστικά, ειδικά το μοντέλο Double Browline 2.

Το ντύσιμο της παραλίας

Ενώ όλοι ασχολούνται με τα ιδανικά κοσμήματα, την ιδανική τσάντα, το ιδανικό παπούτσι, εμείς βρήκαμε το ιδανικό μαγιό που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε στην παραλία αυτό το καλοκαίρι. Οι νέοι Αυστραλοί σχεδιαστές We Are Handsome συνδυάζουν κλασικά στιλ με εντυπωσιακές εικόνες παρμένες απ’ το αυστραλιανό τοπίο. Η επιλογή μας είναι το μπικίνι-στρινγκ «The Potion». Αν δε θέλετε να είστε τόσο προκλητική, υπάρχει και η επιλογή του «Garden Deep V One».

Το ντύσιμο τη μέρα

Μας άρεσαν πολύ οι χειροποίητες δημιουργίες από τις Muzungu Sisters, οπότε σας προτείνουμε το κολιέ Jaipur, το καφτάνι Yellow Infinity I και το τσαντάκι Oversized Coin Clutch IX. Φορέστε τα πάνω από το μαγιό σας και είστε έτοιμες.

Το παπούτσι στην παραλία

Φυσικά και θέλετε να νιώθετε την άμμο ανάμεσα στα δάχτυλά σας, αλλά το απαραίτητο φλατ παπούτσι Melissa θα συμπληρώσει τέλεια τα σχεδιασμένα από τις Muzungu Sisters ρούχα σας. Επιλέξτε το κοραλλί παπούτσι από τη συνεργασία Melissa Jean και Jason Wu II. Είναι βολικά και δεν κουράζουν· και ποια δε θέλει ένα ζευγάρι παπούτσια που φοριέται και στη θάλασσα;

Το βραδινό ντύσιμο

Το υπέροχό σας καφτάνι θα σας έβγαζε μέχρι το απόγευμα. Ωστόσο, για την ξεχωριστή βραδιά βρήκαμε το απόλυτο φόρεμα. Από τη Βραζιλιάνα σχεδιάστρια Barbara Casasola και την καλοκαιρινή κολεξιόν της του 2013, σας προτείνουμε αυτό το φούξια ένδυμα με σκίσιμο μπροστά στη φούστα. Συνδυάστε το με ψηλοτάκουνα Melissa-Vivienne Westwood‘s Anglomania και Melissa Lady Dragon IX. Σικ και σέξι – ο ιδανικός συνδυασμός να ξεκινήσετε τη βραδιά σας.