Όσο κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε, το κόστος παραμένει καθοριστικότατος παράγοντας όταν επιλέγουμε διακοπές ή ταξίδια αναψυχής.

Άλλωστε, αν δεν ήταν απλησίαστα, κάποια πράγματα δεν θα ήταν και όνειρα. Και όνειρο είναι πράγματι αυτό που προσφέρει μια κρουαζιέρα αλλιώτικη από τις άλλες στις άγριες ερημιές του Κομόντο!

Εδώ μιλάμε για μια περιπέτεια που μόνο οι κροίσοι μπορούν να απολαύσουν, νοικιάζοντας ένα καράβι με προορισμό τον παράδεισο.

Για το περίφημο δικάταρτο «Dunia Baru» ο λόγος, το οποίο οργώνει ιδιωτικά το αρχιπέλαγος στα νότια της Μιανμάρ, μια τροπική ουτοπία 800 νησιών με κοράλλια, ροζ ακτές αλλά και τους τρομακτικούς δράκους του Κομόντο φυσικά να δίνουν το κατιτίς παραπάνω σε όρους περιπέτειας.

Για πέντε μέρες και από 6.000 ευρώ το άτομο (για 14 άτομα, για λιγότερους η τιμή αυξάνεται), ανεβαίνεις σε ηφαίστεια, ακολουθείς τα χνάρια του προϊστορικού πλάσματος, κάνεις νυχτερινές καταδύσεις, κολυμπάς με φαλαινοκαρχαρίες, έρχεσαι σε επαφή με το τοπικό στοιχείο και απολαμβάνεις γεύματα υψηλής γαστρονομίας σε περιτύλιγμα πικνίκ.

Και βέβαια το «Dunia Baru» μοιάζει με καράβι άλλης εποχής, μη γελιέστε όμως, πρόκειται για πραγματικό superyacht με όλες τις ανέσεις και έμφαση στη luxury περιπέτεια…