Τίποτα δεν μπορεί να αποτυπώσει καλύτερα την αίσθηση ενός τόπου, όπως η μεθυστική αύρα μιας οικείας μυρωδιάς. Οι επιβάτες, που περνούν από το Terminal 2 του αεροδρομίου Χίθροου μπορούν να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο, επιστρατεύοντας την όσφρηση τους!

Πώς; Για να γιορτάσει την ολοκλήρωση του πρόσφατα ανακαινισμένου τερματικού σταθμού του, το αεροδρόμιο έχει εγκαταστήσει μια μεγάλη υδρόγειο, η οποία με τη βοήθεια, ειδικά διαμορφωμένων, αρωμάτων μεταφέρει τους ταξιδιώτες σε ένα ταξίδι αισθήσεων, στις χώρες με τις οποίες συνδέεται το Λονδίνο.

Τοποθετημένη στο σαλόνι αναχώρησης η σφαίρα προσφέρει ένα ταξίδι στην Ταϊλάνδη, τη Νότια Αφρική, την Κίνα και τη Βραζιλία, επιλογές που αναδείχθηκαν από την πλειοψηφία των επιβατών του Χίθροου.

Για να δημιουργηθεί το άρωμα των πέντε εθνών, οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου συνεργάστηκαν με ειδικούς αρωματοποιούς, οι οποίοι παρήγαγαν tailor-made μυρωδιές, που συνδέονται με κάθε χώρα.

Για παράδειγμα η μυρωδιά της Νότιας Αφρικής, έχει μια αίσθηση περιπέτειας, με νότες λιβανιού και άγριων χόρτων, ενώ της Βραζιλίας αποπνέει την πλούσια πανίδα του τροπικού δάσους με καφέ, καπνό και γιασεμί.

Οι μυρωδιές του κόσμου σύμφωνα με το Χίθροου:

Νότια Αφρική: Η περιπέτεια του σαφάρι με νότες φύλων λιβανιού φυλών, άγριων χόρτων και πέτρας.
Ιαπωνία: Χαλαρωτικοί τόνοι από τον ωκεανό, με ένα μείγμα από φύκια και εκχυλίσματα από κελύφη και πράσινο τσάι.
Κίνα: Θυμίαμα αρχαίου ναού και άρωμα λουλουδιών δημιουργούν μια ανατολίτικη έκρηξη.
Ταϊλάνδη: Ένα μείγμα από λεμονόχορτο, πιπερόριζα και καρύδα
Βραζιλία: Πλούσια πανίδα του τροπικού δάσους με μια ποικιλία από καφέ, καπνό και γιασεμί

Η εμπειρία είναι μοναδική και αξίζει να τη ζήσετε!