Γιορτάστε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά σε μια από τις πιο ρομαντικές και όμορφες ευρωπαϊκές πόλεις, το μαγευτικό Παρίσι! Το ταξιδιωτικό γραφείο travelplan.gr σάς προτείνει τρία μοναδικά ταξίδια, στα οποία θα γνωρίσετε την Πόλη του Φωτός και θα περιηγηθείτε σε μοναδικής ομορφιάς τοπία.

Με τις early-booking προσφορές του travelplan.gr σάς δίνεται η δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών διαφορετικών ταξιδιών στο Παρίσι, που καλύπτουν και τα πιο απαιτητικά γούστα. Επιλέξτε την κατάλληλη για εσάς και τους αγαπημένους σας και καλές γιορτές!

Παρίσι – Βερσαλίες – Disneyland

Η εξαήμερη εκδρομή περιλαμβάνει ξεναγήσεις στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης, αλλά και μια μοναδική απόδραση στη Νορμανδία και φυσικά βόλτα στην εντυπωσιακή Disneyland!

Μεταξύ άλλων θα περπατήσετε στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, θα δείτε την Αψίδα του Θριάμβου και φυσικά το σήμα κατατεθέν της πόλης, τον Πύργο του Άιφελ. Ανακαλύψτε τους θησαυρούς που φιλοξενεί ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα μουσεία τέχνης στον κόσμο, το περίφημο Λούβρο και επισκεφθείτε το μαγευτικό παλάτι των Βερσαλλιών.

Η προαιρετική εκδρομή στην Νορμανδία θα σας μεταφέρει στην πόλη Ντοβίλ, γνωστή από το διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου, που αποτελεί παραθεριστικό θέρετρο διασημοτήτων. Συνέχεια στην πόλη Τρουβίλ και το ψαροχώρι των Βίκινγκς, την Ονφλέρ με την ξύλινη εκκλησία.

Στη Disneyland θα γνωρίσετε το μαγικό κόσμο του Disney και θα διασκεδάσετε με τα αμέτρητα παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους. Γυρνώντας στην πόλη του Φωτός θα μπείτε με τον καλύτερο τρόπο στο εορταστικό κλίμα με τις χριστουγεννιάτικες αγορές και τα φωτισμένα πολυκαταστήματα να δημιουργούν μια ονειρική ατμόσφαιρα.

Προσφορά early booking: 6 ημέρες από 485 ευρώ

Αναχωρήσεις: 23-27/12, 24-29/12, 28/12-02/01, 29/12-02/01, 02-06/01, 04-07/01

Περιλαμβάνονται:

– Αεροπορικά εισιτήρια

– Ξενοδοχείο 3* ή 4* με πρόγευμα καθημερινά

– Μεταφορά από & προς αεροδρόμιο-ξενοδοχείο εξωτερικού

– Εκδρομές-ξεναγήσεις όπως αναφέρονται

– Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης

– Συνοδός/ξεναγός στο τόπο προορισμού

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Πόλη του Φωτός – Disneyland

Η Πόλη του Φωτός σάς υποδέχεται στολισμένη και κατάφωτη από εκατομμύρια λαμπάκια, που στολίζουν τους δρόμους και τις πλατείες της. Στο εξαήμερο ταξίδι σας θα δείτε τον Πύργο του Άιφελ, τις διάσημες εκκλησίες Sacre Coeur και Παναγία των Παρισίων και φυσικά θα περπατήσετε στην εντυπωσιακή λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων.

Μην παραλείψετε μια βόλτα στο γραφικό λόφο της Μονμάρτης, στο επιβλητικό Λούβρο και στο παλάτι των Βερσαλλιών.

Προτείνουμε μια εκδρομή στη Νορμανδία, για όποιον το επιθυμεί, όπου θα επισκεφθείτε μερικές όμορφες πόλεις, όπως η Ντοβίλ, η Τρουβίλ και το ψαροχώρι Ουφλέρ.

Θα έχετε ακόμα την ευκαιρία να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία μένοντας στον μαγικό κόσμο της Disneyland. Ανακαλύψτε τα χιλιάδες μαγικά θεάματα, σόου και παρελάσεις που σας περιμένουν στα δύο απίστευτα Πάρκα της Disney. Εξερευνήστε τις πέντε Θεματικές Χώρες που αναβιώνουν οι κλασικές ιστορίες της Disney, σε ένα µαγικό βασίλειο, το βασίλειο του Πάρκου Disneyland. Ζήστε την μαγεία των Χριστουγέννων στην χώρα που αναβιώνει το παραμύθι!

Δίπλα ακριβώς στο Πάρκο Disneyland, ανακαλύψτε το μαγεμένο κόσμο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης στο Πάρκο Walt Disney Studios, το οποίο αποτελείται από 4 θεματικές ενότητες που προτείνουν υπέροχες ατραξιόν και θεάματα που κόβουν την ανάσα!

Προσφορά early booking: 6 ημέρες από 780 ευρώ

Αναχωρήσεις: 23-27/12, 24-29/12, 28/12-02/01, 02-06/01

Περιλαμβάνονται:

– Αεροπορικά εισιτήρια

– Ξενοδοχείο 3* ή 4*με πρόγευμα καθημερινά στο Παρίσι & ξενοδοχείο εντός πάρκου στη Disneyland με πρόγευμα καθημερινά

– Εισιτήριο για τα πάρκα της Disneyland

– Μεταφορά από & προς αεροδρόμιο-ξενοδοχείο εξωτερικού

– Εκδρομές-ξεναγήσεις όπως αναφέρονται

– Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης

– Συνοδός/ξεναγός στο τόπο προορισμού

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Παρίσι – Αλσατία

Μια μοναδική εξαήμερη απόδραση που συνδυάζει διαμονή και ξεναγήσεις στο ρομαντικό Παρίσι, όπου θα ανακαλύψετε όλες τις ομορφιές της πόλης, με μοναδικές εκδρομές!

Συγκεκριμένα την τρίτη ημέρα και μετά από ξεναγήσεις στα αξιοθέατα του Παρισιού θα αναχωρήσετε για Στρασβούργο με ενδιάμεση στάση στο Νανσύ, μια ιστορική πόλη, στην περιφέρεια της Λωρραίνης στη Γαλλία.

Το Στρασβούργο είναι μία ιδιαίτερη πόλη, με επιβλητικά κτίρια, σπιτάκια με παιχνιδιάρικη αρχιτεκτονική πάνω στο ποτάμι, μοναδική κουζίνα και ένα ιστορικό κέντρο, φτιαγμένο για να φιλοξενεί παραμυθένιες βόλτες! Ιδιαίτερα τα Χριστούγεννα, η πόλη μοιάζει με παραμύθι: τα ζωντανά της στενά μετατρέπονται σε «χωριό α λα Χάνσελ και Γκρέτελ» και γίνεται ολόκληρη ένα αξιοθέατο!

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και πολλές ακόμα όμορφες πόλεις, όπως το Κολμάρ, που είναι γνωστό για τα μουσεία του, αλλά και για τα πολλά αρχιτεκτονικά του μνημεία, ενώ φημίζεται για το καλό κρασί του.

Θα γνωρίσετε ακόμα τη Ρενς, μια πόλη η οποία ιδρύθηκε από τους Γαλάτες και γνώρισε άνθηση κατά τη ρωμαϊκή περίοδο. Ο Καθεδρικός Ναός όπου γινόταν η στέψη των Βασιλιάδων της Γαλλίας, θα σας εντυπωσιάσει καθώς αποτελεί και Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Η Ρενς είναι επίσης σημαντικό κέντρο παραγωγής σαμπάνιας. Περπατήστε τους δρόμους με τα πολλά μαγαζιά και πιείτε καφέ στα μεγάλα πλακόστρωτα.

Προσφορά early booking: 6 ημέρες από 995 ευρώ

Αναχωρήσεις: 23-28/12, 28/12-02/01/2014

Περιλαμβάνονται:

– Αεροπορικά εισιτήρια

– Πέντε διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3* & 4* με πρόγευμα καθημερινά

– Μεταφορά από & προς αεροδρόμιο-ξενοδοχείο εξωτερικού

– Εκδρομές-ξεναγήσεις όπως αναφέρονται

– Ασφάλιση Επαγγελματικής & Αστικής Ευθύνης

– Συνοδός στο τόπο προορισμού

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ