Απολαύστε την Αίγινα μέσα από 20.000 φωτογραφίες

Ένα εκπληκτικό βίντεο που πραγματικά μαγεύει


ΤΑΞΙΔΙΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
13:34
17/05/2019
Απολαύστε την Αίγινα μέσα από 20.000 φωτογραφίες
1
loading

Οι άγνωστες ομορφιές της Αίγινας, το μεγαλείο της φύσης του νησιού αλλά και γωνιές που δεν είναι τόσο δημοφιλείς στο ευρύ κοινό παρουσιάζονται μέσα από ένα εκπληκτικό timelapse βίντεο που πραγματικά συναρπάζει.

Οι ιθύνοντες επί δύο χρόνια φωτογράφιζαν το δεύτερο μεγαλύτερο σε έκταση νησί του Αργοσαρωνικού συγκεντρώνοντας συνολικά 60.000 φωτογραφίες. Από αυτές επιλέχθηκαν περίπου 20.000, οι οποίες επεξεργάστηκαν και μονταρίστηκαν για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το αποτέλεσμα –μόνο εκπληκτικό μπορεί να χαρακτηριστεί– προσφέρει ένα βίντεο με απίστευτες εικόνες από την φύση, ως επί το πλείστον, του νησιού, παρουσιάζοντας άγνωστες και ταυτόχρονα υπέροχες πλευρές του νησιού.

Δημιουργοί το timelapse video είναι οι ντόπιοι Ηράκλειος Κουκούλης (Camera & Directing), Παναγιώτης Ρόδης (Photo Editing), Αντώνης Σκλαβένας (Video Processing), οι οποίοι με ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο τους προωθούν τις ομορφιές του με έναν μοναδικό τρόπο.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Λάτρης των αιγιαλών της αιγινας

    Μήπως πρέπει να ασχοληθείτε με την παραλία κλειδί που προεκλογικά εκχερσωθηκε για να γίνει ένα τεράστιο πάρκινγκ πιος είναι αρμόδιος για την απείρου καλούς παραλία που τα τελευταία χρόνια σιγά σιγά γίνεται Πάρκιν και μαρίνα για γιωτ μηνιαίας διανυκτέρευσης μήπως καπιος να μας πει ποσά γιωτ και ποσά αυτοκίνητα θα χωρέσουν φέτος στην πατείς με πατώ σε παραλία αυτό τον τουρισμό θελουμε

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει