Το νέο απόκτημα της αλυσίδας νεανικών ξενώνων Generator άνοιξε τις πόρτες του στο Βερολίνο, δίνοντας έναν νέο αέρα στις επιλογές διαμονής της γερμανικής πρωτεύουσας.

Το Generator Berlin Mitte φιλοξενείται σε ένα ιστορικό κτίριο του 1900, στην μποέμικη γειτονιά, Mitte, του Βερολίνου και έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει έως και 522 άτομα σε ένα από τα 139 δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, αλλά και τους κοιτώνες.

Οι χώροι του είναι σχεδιασμένοι για να προσφέρουν χαλαρές και ευχάριστες στιγμές στους επισκέπτες του ξενώνα και «παίζουν» με τις διακοσμητικές αντιθέσεις του νέου και του παλιού, του φωτεινού και του σκοτεινού.

Η όλη ατμόσφαιρα των χώρων, οι οποίοι σχεδιάστηκαν από τον Anwar Mekhayech, σε συνεργασία με τους Mark Asipowicz και Bruzkus Ester, αποπνέει έναν αέρα ανεπιτήδευτου στιλ.

Το ακατέργαστο ξύλο, που χρησιμοποιήθηκε για να «ντύσει» τοίχους και κάθετες επιφάνειες, τα ψηλά ταβάνια, τα πάνελ χαλκού, που συνδυάζονται με τους μαύρους τοίχους τους υπογείου, αλλά και η απλή επίπλωση είναι μερικά μόνο παραδείγματα από τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες του ξενώνα.

Οι κοινόχρηστοι χώροι του περιλαμβάνουν το χαλαρωτικό μπαρ Generator, βιβλιοθήκη, καφετέρια ,κεντρική αυλή και υπόγειο χώρο εκδηλώσεων που θα χρησιμοποιηθεί για την προβολή του έργου τοπικών καλλιτεχνών, σχεδιαστών και μουσικών.

Πιστό στην αφοσίωση και το πάθος της Generator για τη δημιουργία μιας αυθεντικής εμπειρίας φιλοξενίας, το Berlin Mitte έχει αγκαλιάσει την αγάπη της πόλης για την τέχνη του δρόμου.

Η πολύχρωμη τοιχογραφία που στολίζει την αίθουσα πρωινού δημιουργήθηκε από τον Λονδρέζο καλλιτέχνη Luke Embden κατά τη διάρκεια παραμονής του στο Βερολίνο, ενώ ο θρυλικός Thierry Noir έχει διακοσμήσει τους διαδρόμους του ξενώνα με τα περίφημα «κεφάλια με μεγάλα χείλη», παρόμοια με εκείνα στο Τείχος του Βερολίνου.

Τιμές: Από 14 ευρώ

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ