Η MarBella Collection, ένας όμιλος τριών πολυτελών ξενοδοχείων πέντε αστέρων που βρίσκονται στη δυτική Ελλάδα, παρουσιάζει με χαρά τις νέες προσφορές για την καλοκαιρινή σεζόν 2022. Σχεδιασμένες σύμφωνα με τις ανάγκες των επισκεπτών, οι εμπειρίες αυτές δημιουργούν ένα αυθεντικό και μοναδικό περιβάλλον διακοπών σε κάθε ένα από τα ξενοδοχεία, αναδεικνύοντας παράλληλα την τοπική κουλτούρα και το ξεχωριστό τοπίο κάθε προορισμού. Νέα, υψηλής γαστρονομικής αξίας θεματικά εστιατόρια, ένα νέο υδάτινο πάρκο για όλη την οικογένεια, ένα ανανεωμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, καθώς και προτάσεις για έναν ρομαντικό μήνα του μέλιτος. Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν για δεύτερη συνεχή χρονιά στα pop up culinary events Greek Chefs Abroad, που επιστρέφει μετά την επιτυχία που είχε το 2021.

Anemelia Aqua Park & νέες οικογενειακές δραστηριότητες στο MarBella Corfu

Ανοίγοντας τις πόρτες του για πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι, το Anemelia Aqua Park θα προσφέρει στους επισκέπτες όλων των ηλικιών νέους τρόπους διασκέδασης κάτω από τον ήλιο της Κέρκυρας. Το υδάτινο πάρκο διαθέτει νεροτσουλήθρες και άλλες δραστηριότητες για τους μικρούς επισκέπτες που αναζητούν τη διασκέδαση, δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία στους ενήλικες να χαλαρώσουν στην infinity pool ενώ θα παρακολουθούν τα παιδιά τους. Επιπλέον, οι επισκέπτες θα μπορούν να ζήσουν μοναδικές στιγμές ευεξίας στο υδρομασάζ απολαμβάνοντας την απίστευτη θέα στη θάλασσα.

Ανταποκρινόμενοι στην αυξανόμενη ανάγκη για σύνδεση ταξιδιού και βιωσιμότητας, το MarBella Corfu θα παρουσιάσει το ανανεωμένο Grasshoppers Kids Club σε συνεργασία με τη Worldwide Kids, που θα περιλαμβάνει ανακυκλωμένα υλικά και φιλικές προς το περιβάλλον δραστηριότητες. Όσο για τους ενήλικες, θα μπορούν να λάβουν μέρος στο νέο πρόγραμμα γυμναστικής, που θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με την Wellco Fitness. Μέσω του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να πραγματοποιήσουν κράτηση για δραστηριότητες όπως yoga, pilates και HIT μέσω της εφαρμογής για κινητά της MarBella Collection.

Επιπλέον, θα μπορούν ν’ απολαύσουν ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής προσαρμοσμένο στις ατομικές διατροφικές απαιτήσεις και προτιμήσεις τους.

Νέες γαστρονομικές προτάσεις από το MarBella Corfu

Το MarBella Corfu βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει το άνοιγμα τριών νέων ξεχωριστών χώρων για φαγητό και ποτό για την καλοκαιρινή σεζόν 2022. Το Celeste είναι ένα εστιατόριο à la carte γαλλικής κουζίνας -και πιο συγκεκριμένα, με λαχταριστές δημιουργίες εμπνευσμένες από την κουζίνα της Προβηγκίας. Οι καλεσμένοι του θα βιώσουν την εμπειρία των «διακοπών μέσα στις διακοπές» καθώς από την Κέρκυρα θα μεταφερθούν στην Κυανή Ακτή χάρη στον εκλεπτυσμένο και κομψά διαμορφωμένο χώρο του, αλλά και κλασικά πιάτα της περιοχής όπως το Tartare du Boeuf και Daube à la Niçoise.

Με κυρίαρχο το υγρό στοιχείο, το Kum Kuat θα εισάγει την Pan-Asian κουζίνα στη γαστρονομική σειρά εμπειριών του MarBella Collection. Οι επισκέπτες μπορούν να δειπνήσουν εδώ à la carte ή ν’ απολαύσουν έναν διεθνή μπουφέ πρωινού, καθώς και στα προγράμματα Ultra All-Inclusive και Dine Around του ξενοδοχείου. Το μενού θα περιλαμβάνει χταπόδι σχάρας με γλάσο τεριγιάκι και αρνίσια παϊδάκια μαριναρισμένα σε καντονέζικη σάλτσα με κρέμα miso και καπνιστή μελιτζάνα.

Τέλος, το Anemelia Aqua Park Bar θα ανοίξει τις πόρτες του μαζί με το Aqua Park, το οποίο διατίθεται στο πακέτο Ultra All-Inclusive, που παρέχει απεριόριστο παγωτό και ελαφριά γεύματα, ώστε κάθε οικογένεια να μπορεί ν’ ανεφοδιαστεί με «καύσιμα» χωρίς να χρειάζεται να διακόπτει τη διασκέδασή της!

Διεθνής και δημιουργικός αέρας στη γεύση

Η MarBella Collection καλωσορίζει φέτος με ξεχωριστή χαρά δύο νέους σεφ στα ξενοδοχεία της, ως μέρος του ανεβασμένου και ανανεωμένου γαστρονομικού προγράμματός της. Ο διεθνούς φήμης σεφ Γιάννης Κιόρογλου, συνεργάζεται με το MarBella Corfu μετά την επιτυχημένη συμμετοχή του στους Έλληνες Σεφ του Εξωτερικού, όπου κατέπληξε τους καλεσμένους μέσα από ένα δείπνο πέντε

πιάτων, αλλά και τα μενού συνδυασμού που εμπνεύστηκε από την παρουσία του σε διάσημα εστιατόρια σε όλο τον κόσμο. Ο Γιάννης Κιόρογλου είναι διεθνώς αναγνωρισμένος σεφ χάρη στη δουλειά του ως Executive Chef στα εστιατόρια La Petite Maison Cannes και La Guérite, δύο από τους κορυφαίους γαστρονομικούς προορισμούς των Καννών. Με βασικό άξονα τη φιλοξενία, ο Γιάννης Κιόρογλου εντάσσεται στην ομάδα του MarBella Corfu ως Consultant Chef για την επίβλεψη και λειτουργία των νέων εστιατορίων στο ξενοδοχείο, Celeste και Kum Kuat. Το MarBella Elix θα παρουσιάσει επίσης τον σεφ Γκίκα Ξενάκη, ως νέο Consultant Chef στο εξαιρετικό εστιατόριο Pearl. Ο επικεφαλής σεφ του βραβευμένου εστιατορίου Aleria στην Αθήνα, με ειδίκευση στη σύγχρονη πράσινη κουζίνα, θα παρουσιάσει ένα ολοκαίνουριο μενού που αιχμαλωτίζει την ελληνική γαστρονομική παράδοση μέσα από έναν συνδυασμό ποικιλίας και δημιουργικού στιλ.

Adventure Pop-Up Weeks στο MarBella Elix με την εξειδικευμένη εταιρεία Sharky και τον George

Οι επισκέπτες του MarBella Elix κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών μπορούν να λάβουν μέρος σε ένα ειδικά επιμελημένο Adventure Pop-Up Week με τους εξαιρετικούς παιδικούς διασκεδαστές Sharky and George. Σχεδιασμένα για παιδιά ηλικίας 8-15 ετών, τα προγράμματα -που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια των σχολικών και καλοκαιρινών διακοπών και εμπνέονται από την ελληνική μυθολογία. Κατά τη διάρκεια των 8 εβδομάδων του προγράμματος, οι επισκέπτες θα λάβουν μέρος επίσης σε δραστηριότητες όπως κυνήγι θησαυρού, εκπαίδευση κατασκόπων για τον μίνι James Bond, ημέρες πειρατών για τον επίδοξο Captain Jack Sparrow και μίνι Ολυμπιακούς Αγώνες για το φαν κλαμπ της Georgia Taylor-Brown

Βελτιωμένες εμπειρίες στο MarBella Elix

Μετά τα εγκαίνια του MarBella Elix το 2021, το ξενοδοχείο παρουσιάζει μια νέα επιλογή εμπειριών, με γαστρονομικές προσφορές και νέες δραστηριότητες. Για πρωινό, οι επισκέπτες θα έχουν πλέον την επιλογή δύο χώρων. Ένας από αυτούς είναι το Indigo, το πολυαγαπημένο εστιατόριο της πισίνας, όπου το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας θα σερβίρεται από τις 08:00 έως τις 11:00. Εκεί, ο επισκέπτης θα έχει την επιλογή ν’ απολαύσει το πρωινό του στο ύπαιθρο, με συντροφιά το πρωινό θαλασσινό αεράκι. Μία ακόμα αυθεντική εμπειρία αποτελεί το πρόγραμμα Local Dining Discovery μέσα από το οποίο οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δειπνήσουν σε τοπικά και προσεκτικά επιλεγμένα εστιατόρια.

Αυτό το καλοκαίρι, το MarBella Elix προσθέτει στην ήδη ευρεία επιλογή υπαίθριων δραστηριοτήτων του βελτιωμένα προγράμματα ποδηλασίας και πεζοπορίας. Οι έμπειροι φυσιολάτρες μπορούν να ζήσουν την πρόκληση μιας δύσκολης διαδρομής, ενώ μια πληθώρα επιλογών κάθε επιπέδου θα δίνει την ευκαιρία στον καθένα ν’ απολαύσει τόσο τη φύση, όσο και τη θέα του Ιονίου από μια μοναδική

οπτική γωνία. Επίσης, μια νέα παιδική χαρά και υπαίθριος χώρος αναψυχής έχει σχεδιαστεί για τους νεότερους επισκέπτες του MarBella Elix -με σκιερούς χώρους με μαλακό δάπεδο και τμήματα παιχνιδιού περιπέτειας για παιδιά. Τέλος, η εταιρεία Explore the Outside εγκαινιάζει ένα δημιουργικό και καθηλωτικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων θαλάσσιων σπορ για παιδιά ηλικίας 6 ετών και άνω, που δίνει την ευκαιρία στους μικρούς συμμετέχοντες να βουτήξουν και ν’ απολαύσουν δραστηριότητες όπως ιστιοπλοΐα, κολύμβηση με αναπνευστήρα και βόλτα με βάρκα με πηδάλιο.

MarBella Nido. Η ρομαντική πλευρά των διακοπών!

Οι νέες, ρομαντικές εμπειρίες του MarBella Nido προσαρμόζονται στις επιθυμίες κάθε ζευγαριού, και υλοποιούνται τόσο στον προσαρμοσμένο μόνο για ενήλικες χώρο του όσο και στο διπλανό MarBella Corfu. Οι επισκέπτες που διαμένουν στο MarBella Nido με ημιδιατροφή μπορούν να επιλέξουν να δειπνήσουν σε οποιοδήποτε από τα εστιατόρια του MarBella Corfu -συμπεριλαμβανομένων των νέων Deck Bar & Grill, Celeste και Kum Kuat. Επιπλέον, το ξενοδοχείο παρέχει όπως πάντα ιδιωτικές κρουαζιέρες στο ηλιοβασίλεμα στην πόλη της Κέρκυρας, εξειδικευμένα πακετά Wellness & SPA για νεόνυμφους, καθώς και δείπνο υπό το φως των κεριών στη σουίτα.

Μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία, επιστρέφει

Έπειτα από μια πετυχημένη χρονιά το 2021, η σειρά γαστρονομικών εκδηλώσεων “Greek Chefs Abroad Vol.2 – Ambassadors of Greek Cusine” επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη φορά φέτος με ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα, που θα πραγματοποιηθεί και στα τρία ξενοδοχεία. Διάσημοι Έλληνες σεφ απ’ όλο τον κόσμο πλαισιώνουν με γαστρονομική μαγεία τούς σεφ της MarBella Collection, συν- δημιουργώντας μια σειρά από αποκλειστικά MarBella Collection Menus, επιμελημένα και εμπνευσμένα από ελληνικές συνταγές και τοπικά προϊόντα. Οι γαστρονομικές εκδηλώσεις συμπληρώνονται από δύο μοναδικές γαστρονομικές βραδιές που θα προσφέρουν οι νέοι Consultant Chefs, Γιάννης Κιόρογλου και Γκίκας Ξενάκης και θα έχουν ως επίκεντρο την αυθεντική ελληνική και μεσογειακή κουζίνα, προσφέροντας στους επισκέπτες μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την MarBella Collection, επισκεφθείτε το:

marbella.gr.

Σχετικά με τη MarBella Collection

Στη MarBella Collection κάθε ξενοδοχείο έχει επιμεληθεί προσεκτικά, ξεκινώντας από το MarBella Corfu, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του πριν 50 χρόνια, προσφέροντας ένα ευχάριστο και family-friendly περιβάλλον, καθώς και προσφορές, φτάνοντας στο αποκλειστικά για ενήλικους MarBella Nido Suite Hotel & Villas το οποίο άνοιξε τις πόρτες του το 2018. Η νεότερη προσθήκη στο πολυτελές χαρτοφυλάκιο της MarBella Collection είναι το MarBella Elix το οποίο άνοιξε το 2021. Αυτό το ξενοδοχείο σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα για τη MarBella Collection έξω από την Κέρκυρα -συγκεκριμένα στην περιοχή της Πάργας στην ηπειρωτική Ελλάδα- και έχει σχεδιαστεί κατάλληλα για οικογένειες και όχι μόνο. Το ξενοδοχείο προσφέρει μια απίστευτη ποικιλία δραστηριοτήτων στην καρδιά ενός φυσικού και καταπράσινου περιβάλλοντος.

Με μακροχρόνια εμπειρία και έμφαση στη μοναδική διαμονή, την άψογη εξυπηρέτηση και τις αυθεντικές εμπειρίες, το MarBella Collection αποτελεί έναν ταχέως εξελισσόμενο όμιλο ξενοδοχείων, ο οποίος χαρακτηρίζεται από τη δυναμική και επαγγελματική του ομάδα, καθώς και το πάθος του για την προώθηση ελληνικής φιλοξενίας υψηλών προδιαγραφών .