Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η διοργάνωση εθελοντικών καθαρισμών στο πλαίσιο της δράσης «Let’s do it Greece» (της μεγαλύτερης καμπάνιας καθαρισμού στον κόσμο) στην Πάτμο στις 26 Απριλίου, σήμερα το απόγευμα στις 18.00 στο ξενοδοχείο 5* στον κόλπο του Γροίκου, θα απονεμηθούν τιμητικά διπλώματα συμμετοχής στους συλλόγους, σωματεία, ενώσεις, ομάδες, υποστηρικτές, χορηγούς και χορηγούς επικοινωνίας που συμμετείχαν στην Πανελλήνια Εθελοντική Δράση.

Σημειώστε, ότι κάθε χρόνο, σε κάθε πόλη και χωριό, δήμοι, σχολεία, υπηρεσίες, εθελοντικές οργανώσεις, σύλλογοι, φορείς από κάθε μεριά του πλανήτη, διοργανώνουν την ίδια μέρα εθελοντικούς καθαρισμούς, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με την εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλο Εθελοντισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κυρία Χαρίκλεια Ε. Γιασιράνη, ο βασικός σκοπός αυτής της συνάντησης είναι η ενίσχυση του εθελοντισμού στα νησιά μας και η καλλιέργεια της περιβαλλοντικής συνείδησης ξεκινώντας από τις πολύ μικρές ηλικίες. Το παρών στην εκδήλωση θα δώσει και ο Εθελοντής Γενικός Συντονιστής του Let’s do it Greece, Νίκος Κιούσης.

Ανάμεσα στους χορηγούς και υποστηρικτές της δράσης «Let’s do it Greece- Πάτμος 26 Απριλίου 2015», το ξενοδοχείο Patmos Aktis Suites & Spa καθώς και ο οργανισμός «The most beautiful bays in the world», στον οποίο ανήκει ο κόλπος του Γροίκου, στην Πάτμο (όπου εντοπίζεται και το 5* ξενοδοχείο).


Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!