Τα «Travel + Leisure World’s Best Awards» είναι για ακόμη μία φορά κοντά μας. Ο θεσμός που επιτρέπει στους αναγνώστες να ζυγιάσουν τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες και να αναδείξουν τους αγαπημένους ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Tο Canaves Oia Santorini στην Οία της Σαντορίνης είναι για ακόμη μία χρονιά υποψήφιο ως το καλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο. Το 2019, μόλις σε έναν χρόνο λειτουργίας του, το Canaves Oia Epitome κέρδισε τρία βραβεία στα «Travel + Leisure World’s Best Awards» για τις άψογες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις του.

Για το 2020 όλα τα ακίνητα Canaves έχουν προταθεί ως τα καλύτερα του κόσμου. Τα αποτελέσματα αναμένονται με μεγάλη ανυπομονησία, ενώ η νέα σεζόν είναι καθοδόν με πολλές νέες εκπλήξεις!

Το 5 αστέρων ξενοδοχείο βρίσκεται σε ένα από τα υψηλότερα σημεία της Σαντορίνης. Σμιλεμένες στους λευκούς βράχους παραδοσιακές Κάναβες (οινοποιεία) του 17ου αιώνα έχουν μετατραπεί σε φιλοτεχνημένες σουίτες που συνδυάζουν τη σύγχρονη αισθητική με το παραδοσιακό στοιχείο και με πανοραμική θέα στην Καλντέρα και το ηφαίστειο.

Το Canaves δεν θα μπορούσε να κερδίσει όλες αυτές τις διακρίσεις χωρίς την υποστήριξή του κόσμου. Με την προτίμηση και την αγάπη των επισκεπτών του το Canaves έχει την ευκαιρία να αναδειχθεί ως ένα εκ των κορυφαίων προορισμών σε παγκόσμιο επίπεδο για ακόμη  μια ακόμη φορά!

Εκμεταλλευτείτε την ψήφο σας και κερδίστε ένα καταπληκτικό ταξίδι σε διεθνή προορισμό.