Μια μοναδική εμπειρία διαμονής υπόσχεται το Taronga Zoo Wildlife Retreat στο ζωολογικό κήπο Taronga στο Σίδνεϊ, με την μοναδική άγρια ζωή της Αυστραλίας σε gros plan, το οποίο αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό στις 10 Οκτωβρίου.

Μέσα στο φυσικό τοπίο του παγκοσμίου φήμης ζωολογικού κήπου, λοιπόν, σχεδιασμένο από κορυφαίους Αυστραλούς αρχιτέκτονες του γραφείου Cox Architecture, το Wildlife Retreat διαθέτει πέντε περιβαλλοντικά ευαίσθητα και βιώσιμα σχεδιασμένα καταλύματα, με 62 δωμάτια και σουίτες που προσφέρουν θέα τόσο στο φυσικό περιβάλλον ολόγυρά τους, όσο και στο λιμάνι του Σίδνεϊ.

Ένα ακόμη δείγμα ολοκληρωτικής ενσωμάτωσης στην απόδραση στην καρδιά της άγριας ζωής αποτελεί και το εστιατόριο του ξενοδοχείου, Me-Gal, το οποίο χαρακτηρίζεται για το αποκλειστικά αυστραλιανό μενού του, με έντονη εστίαση σε φρέσκα τοπικά προϊόντα και φυσικά συστατικά.

Από εδώ ο επισκέπτης, μάλιστα, εκτός από εξαιρετικά και ενδιαφέροντα πιάτα απολαμβάνει και μία από τις ωραιότερες θέες σε όλο το Σίδνεϊ.

Μέσα από κάθε στοιχείο της ιδέας, του σχεδιασμού και της εμπειρίας που προσφέρει, το Wildlife Retreat έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να εξυπηρετεί τόσο τα ζευγάρια όσο και τις οικογένειες και να απευθύνεται τόσο στους ντόπιους, όσο και σε διεθνείς επισκέπτες.

Το κατάλυμα, μάλιστα, διοργανώνει και ξεναγήσεις για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα τόσο για την πανίδα, όσο και για την χλωρίδα της Αυστραλίας, χωρίς να χρειαστεί να ξεμυτίσουν από την πόλη.

Οι τιμές ξεκινάνε από 715 ευρώ/ δίκλινο με δείπνο, πρωινό σε  μπουφέ και δωρεάν γενική είσοδο στο ζωολογικό κήπο Taronga.

Εάν είστε λάτρεις της άγριας ζωής και ψάχνετε για μια μοναδική εμπειρία διαμονής, τότε ο ζωολογικός κήπος στο Σίδνεϊ αποτελεί σίγουρα ιδανική επιλογή.