Το άρτι αφιχθέν πολυτελές ξενοδοχείο του διάσημου επιτραπέζιου παιχνιδιού γνώσεων, Trivial Pursuit, δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες του να μείνουν δωρεάν στα δωμάτιά του, απαντώντας σωστά στις ερωτήσεις του Trivial.

Αν θέλετε να είστε ένας από αυτούς δεν έχετε παρά να προμηθευτείτε την τελευταία έκδοση του παιχνιδιού και να αναρτήσετε την απόδειξη αγοράς στα social media σας.

Επίσης, κατά την διαδικασία κράτησης δωματίου στην ιστοσελίδα του Trivial Pursuit Hotel, κοντά στη Μόσχα, θα πρέπει να απαντήσετε σωστά σε κάποιες ερωτήσεις που θα σας τεθούν, όπως για παράδειγμα ποιος ήταν ο πρώτος χαρακτήρας του Walt Disney ή ποιο ήταν το τελευταίο μυθιστόρημα του Έρνεστ Χεμινγουέι.

Ο επισκέπτης του site που θα απαντήσει σωστά σε όλες τις ερωτήσεις θα λάβει δωρεάν διαμονή δύο ημερών στο ξενοδοχείο, ενώ ο αριθμός των σωστών και λανθασμένων απαντήσεων καθορίζουν και το είδος του δωματίου αλλά και τις παρεχόμενες ανέσεις και υπηρεσίες προς τους επισκέπτες.

Έτσι, όποιος έχει περισσότερες σωστές απαντήσεις θα απολαύσει και πολυτελέστερη διαμονή, ενώ εκείνοι με τις περισσότερες λανθασμένες απαντήσεις θα λάβουν πιο basic φιλοξενία.

Η παραμονή στο ξενοδοχείο θα πραγματοποιηθεί από τις 20 Μαΐου έως τις 14 Ιουνίου, με την διαδικασία εγγραφής να ανοίγει για τους ενδιαφερόμενους έως τις 28 Απριλίου.