Τα «Οσκαρ της Τουριστικής Βιομηχανίας» πραγματοποιήθηκαν και φέτος σε μια λαμπερή τελετή στην Αγία Πετρούπολη.

Οι πιο σημαντικοί εκπρόσωποι της παγκόσμιας τουριστικής κοινότητας βρέθηκαν το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στο Ρωσικό Μουσείο Εθνογραφίας για την απονομή των βραβείων των 24ων World Travel Awards.

awarsdr1
Ρούλα Κόρμπου, Director of Sales & Revenue of HotelBrain, Κωσταντίνος Ζήκος, CEO (Chief Executive Officer) of HotelBrain

Η HotelBrain αναδείχθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ως η Κορυφαία Εταιρεία Διαχείρισης Ξενοδοχείων στην Ευρώπη (Europe’s Leading Hotel Management Company) και ως η Κορυφαία Εταιρεία Διαχείρισης Ξενοδοχείων στην Ελλάδα (Greece’s Leading Hotel Management Company).

Μάλιστα αναδείχθηκε ως η απόλυτη νικήτρια στην κατηγορία της, στην οποία συμμετείχαν ηχηρά ονόματα από όλη την Ευρώπη, όπως οι εταιρείες Xotels, Interstate Europe Hotels & Resorts και Michels & Taylor.

awarsdr4
Κέλλυ Σταυροπούλου, Pr & Communication Director of HotelBrain, Κωσταντίνος Ζήκος, CEO (Chief Executive Officer) of HotelBrain

Στην Ελλάδα τα World Travel Awards 2018

Εκτός από τα βραβεία, η HotelBrain φέρνει στην Ελλάδα και τη διοργάνωση των World Travel Awards, σύμφωνα με τον πρόεδρο και ιδρυτή της HotelBrain, Πάνο Παλαιολόγο.

awarsdr2
Κωσταντίνος Ζήκος, CEO (Chief Executive Officer) of HotelBrain

Πρόκειται για μία διοργάνωση που τυγχάνει μεγάλης δημοσιότητας στα διεθνή τουριστικά ΜΜΕ και στην οποία προσκαλούνται και συμμετέχουν διακεκριμένες προσωπικότητες και κορυφαία στελέχη της παγκόσμιας αγοράς τουρισμού και ταξιδιών.