Το μινιμαλιστικό βαγόνι για εναλλακτικές διακοπές

Άνεση σε λίγα τετραγωνικά- Δείτε φωτογραφίες


ΤΑΞΙΔΙΝΕΑ
23:22
25/02/2016
Το μινιμαλιστικό βαγόνι για εναλλακτικές διακοπές
1
loading

Για τους ταξιδιώτες εκείνους που θα ήθελαν να εξερευνήσουν τον κόσμο χωρίς να περάσουν ούτε ένα βράδυ σε σκηνή ή ξενοδοχείο, η αυστριακή εταιρεία Wohnwagon υπογράφει το «Τhe Living Wagon».

Ο εποχούμενος «παράδεισος» δεν είναι βέβαια φτηνός και παρά το μικρό μέγεθός του η τιμή του κυμαίνεται στα 90.000 ευρώ, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Φιλικό προς το περιβάλλον και με αυτάρκεια ενέργειας, το «βαγόνι» κατασκευάστηκε με ανακυκλωμένα υλικά και είναι εξοπλισμένο με ηλιακά πάνελ.

Υπάρχει και τουαλέτα που διαχωρίζει τα στερεά από τα υγρά απόβλητα και στη συνέχεια τα μετατρέπει σε λίπασμα.

Το νερό της βροχής συλλέγεται και ανακυκλώνεται για να γίνει πόσιμο.

Το μινιμαλιστικό Wohnwagon παράγεται μαζικά αλλά μπορεί να φτιαχτεί και προσαρμοσμένο στις επιθυμίες μεμονωμένων αγοραστών.

Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, τα βαγόνια είναι κατάλληλα για πολλές χρήσεις, ως γραφεία, ως χώροι διαμονής αλλά ακόμα και ως καφετέριες. Διατίθενται και επεκτάσεις για τις οποίες ωστόσο οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη καθώς η τιμή τους ξεκινά από 40.000 ευρώ.

caravan5 caravan4 caravan3 caravan2 caravan1 caravan6 caravan7 caravan8 caravan9 caravan10 caravan11

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Σκορπιός

    Έτσι βγάζουν οι έξυπνοι λεφτά, βρίσκουν κάποιους χαζούς τους πουλάνε αυτά τα κακάσχημα βαγόνια που δεν ειναι κάν ευρύχωρα, και πίνουνε στην υγεία τους...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει