Σχεδιάζετε μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας και αναζητάτε μια ξεχωριστή επιλογή για την διοργάνωση της γαμήλιας τελετής. Πολυτελή ξενοδοχεία, παραμυθένια κάστρα και ρομαντικές τοποθεσίες στη μέση του πουθενά ξετυλίγονται μπροστά σας!

Το Conde Nast Traveler επέλεξε και μας παρουσιάζει οκτώ ρομαντικά και πολυτελή καταλύματα, που θα οργανώσουν για εσάς τον γάμο των ονείρων σας! Επιλέξτε το ιδανικό για εσάς και…η ώρα η καλή!

One & Only Reethi Rah Resort, Μαλδίβες

Ενώ οι Μαλδίβες είναι ένας δημοφιλής προορισμός για μήνα του μέλιτος, το One & Only resort ειδικεύεται στους γάμους, με την ξεχωριστή εμπειρία να ξεκινά με ένα υπερπολυτελές σκάφος, που οδηγεί τους επισκέπτες από το αεροδρόμιο στο ιδιωτικό νησί.

Το Reethi Rah διαθέτει όμορφα μπανγκαλόου πάνω από το νερό, σε συνδυασμό με ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο γάμου για τελετές την ώρα του ηλιοβασιλέματος. Δημιουργήστε ένα εξωτικό σκηνικό γεμίζοντας την παραλία με δεκάδες κεριά, ενώ τα 900 μέλη του προσωπικού, συμπεριλαμβανομένου του ειδικού για το στολισμό και του σεφ ζαχαροπλαστικής, θα ικανοποιήσουν την κάθε σας επιθυμία.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Halekulani, Χονολουλού, Χαβάη

Το παραθαλάσσιο θέρετρο Halekulani διοργανώνει γάμους εδώ και δεκαετίες, προσφέροντας πολλές επιλογές για την γαμήλια τελετή και τη δεξίωση.

Προσωπικό με κατάρτιση στους γάμους, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε και την παραμικρή λεπτομέρεια, από τα λουλούδια ως το δείπνο, προτείνοντας σας ειδικά σχεδιασμένο μενού, ενώ το γαμήλιο τραπέζι θα στηθεί στην μεγαλειώδη βεράντα με θέα τον ωκεανό.

Το πολυτελές spa θα διώξει μακριά κάθε άγχος πριν τη μεγάλη μέρα, με το πλήρες πακέτο να περιλαμβάνει μασάζ, περιποιήσεις προσώπου και σαμπάνια στη βεράντα.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Plaza Hotel, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

Το εικονικό ξενοδοχείο Plaza με θέα το Central Park είναι ένας δημοφιλής γαμήλιος προορισμός για διασημότητες, όπως ο Μάικλ Ντάγκλας και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, οι οποίοι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2000.

Επιλέξτε το περίτεχνο Grand Ballroom, του οποίου οι καθρέφτες στους τοίχους και οι τοιχογραφίες οροφής αποκαταστάθηκαν κατά την τελευταία δεκαετία ή το εξίσου εντυπωσιακό Terrace Room, με τους κρυστάλλινους πολυελαίους, που είναι αντίγραφα αυτών, που φωτίζουν το παλάτι των Βερσαλλιών.

Κατά τη διάρκεια της υποδοχής, απολαύστε τρεις σταθμούς κοκτέιλ, ένα πλούσιο καθιστό δείπνο και απεριόριστη σαμπάνια. Για όσους επιλέξουν και το πακέτο του μήνα του μέλιτος θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε διάσημα αξιοθέατα και να παρακολουθήσουν παραστάσεις στο Broadway.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

MolenVliet, Stellenbosch, Νότια Αφρική

Το ξενοδοχείο, που φιλοξενείται σε έναν αμπελώνα πέντε στρεμμάτων, διαθέτει ολόκληρη την έκταση του για γάμους, κάτι που σημαίνει ότι η γαμήλια τελετή μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα στα αμπέλια, τους κήπους ή το χωρητικότητας 150 ατόμων, κελάρι του.

Σύμβουλοι γάμου είναι σε ετοιμότητα για να συντονίσουν κάθε πτυχή του γάμου, ενώ τα πολυτελή δωμάτια με θέα στους αμπελώνες και το βουνό θα γίνουν το ιδανικό καταφύγιο μετά από μια μέρα και νύχτα οινοποσίας.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

W South Beach, Miami Beach, Φλόριντα

Ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στο Miami Beach προσφέρει ένα τεσσάρων διανυκτερεύσεων, all-inclusive γαμήλιο πακέτο, το οποίο περιλαμβάνει νυφικό γνωστού οίκου, αξίας περίπου 20.000 ευρώ και μήνα του μέλιτος στα Μπόρα – Μπόρα.

Το ξενοδοχείο αναλαμβάνει επίσης τον σχεδιασμό του γάμου και ακόμα χειρόγραφες προσκλήσεις, τουλάχιστον τρεις φωτογράφους, επταμελές μουσικό συγκρότημα και τρεις φρουρούς ασφαλείας, αφού στη νύφη παρέχονται και κοσμήματα αξίας 200.000 ευρώ.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Biltmore Estate, Άσβιλ, Βόρεια Καρολίνα

Οι ειδικοί στο Biltmore Estate δεν θα σας βοηθήσουν απλά να οργανώσετε τα πάντα, από το γαμήλιο δείπνο ως τις δραστηριότητες για τους επισκέπτες σας, αλλά μπορούν ακόμα να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια λίστα δώρων με τα προϊόντα του ξενοδοχείου, που θα χρησιμεύσουν στο νέο σας σπίτι.

Σε αυτά περιλαμβάνονται πετσέτες, σεντόνια, ακόμα και μαγειρικά σκεύη, με την υπογραφή του Biltmore.

Υπάρχουν εννέα διαφορετικές επιλογές χώρου, ενώ οι υπεύθυνοι σχεδιασμού του γάμου σας μπορούν να συμπεριλάβουν πυροτεχνήματα, γευσιγνωσία κρασιού και θεραπείες spa για το ζευγάρι και τους καλεσμένους τους.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ