Ταξιδέψτε πίσω στο χρόνο στην ξεχωριστή ατμόσφαιρα του Κάπρι και του St Tropez, όπως ήταν τη δεκαετία του 1950, επιλέγοντας για την επόμενη απόδραση σας την παραλιακή Monopoli στην Ιταλία.

Μέσα σε ένα αυθεντικό και φιλόξενο περιβάλλον, με την αύρα της θάλασσας να σας ταξιδεύει, θα ανακαλύψετε το Don Ferrante, ένα boutique ξενοδοχείο σε ιδανική τοποθεσία στην καρδιά της παλιάς πόλης, που φιλοξενείται σε ένα όμορφο αρχοντικό.

Με θέα τα καταγάλανα νερά της Μεσογείου και μια μαγευτική ρομαντική ατμόσφαιρα, που δημιουργείται από τους ατμοσφαιρικούς χώρους, το Don Ferrante σας προσφέρει μια ξεχωριστή ευκαιρία για αξέχαστη διαμονή.

Πλήρως ανακαινισμένα, με σεβασμό στην αρχική σχεδίαση, κάθε δωμάτιο είναι κομψά επιπλωμένο με ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή στη λεπτομέρεια , ακολουθώντας το τυπικό μεσογειακό στυλ, σε αποχρώσεις του μπεζ, με μπρούτζινες λεπτομέρειες στα ανοιχτόχρωμα ξύλινα έπιπλα.

Από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου, η θέα στη θάλασσα, θα κάνει ιδιαίτερη κάθε στιγμή σας στην αποκλειστική και μοναδική σουίτα του ξενοδοχείου. Διακοσμημένη με ξεχωριστής αισθητικής έπιπλα, king-size κρεβάτι, καθιστικό με καναπέ και μεγάλο μπαλκόνι για ατέλειωτες στιγμές χαλάρωσης.

Ξεκινήστε τη μέρα σας απολαμβάνοντας το πρωινό σας στο εστιατόριο Locanda Don Ferrante, επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από σπιτικά γλυκά και αρτοσκευάσματα, σπιτικές μαρμελάδες και παραδοσιακά, τοπικά τυριά, φρέσκα φρούτα και έναν αρωματικό espresso.

Το Locanda έχει διαμορφωθεί σε ένα παλιό κελάρι πυρίτιδας του 16ου αιώνα και βρίσκεται ανάμεσα στο γαλάζιο της θάλασσας και τα κατάλευκα σπίτια στα παλιά σοκάκια της Monopoli.

Εδώ θα γευτείτε τοπικές συνταγές και τις ιδιαίτερες γεύσεις της Απουλίας, αλλά και μια μεγάλη ποικιλία κρασιών, ενώ το καλοκαίρι οι γεύσεις θα σας συντροφεύουν στην φιλόξενη βεράντα πάνω από τη θάλασσα.

Το Lounge Bar με μια χαλαρή ατμόσφαιρα, είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ένα ποτό ή ένα δροσιστικό κοκτέιλ δίπλα στην πισίνα.

Τιμές: από 120 ευρώ τη βραδιά

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ