Αυθεντική φιλοξενία, πολυτελείς παροχές και απόλυτα χαλαρωτικές διακοπές σας προσφέρει το Sesa Boutique Hotel στην ατέλειωτη παραλία Κανάλι, μόλις λίγα λεπτά από την πόλη της Πρέβεζας!

Η 14 χιλιομέτρων παραλία Κανάλι, με τα όμορφα εξοχικά σπίτια και τη μαγευτική θέα στο Ιόνιο και τα καταγάλανα νερά έχει κλέψει τις καρδιές ντόπιων και επισκεπτών από όλη την Ελλάδα, που κατακλύζουν την περιοχή τους καλοκαιρινούς μήνες.

Εδώ έχει χτιστεί το Sesa, ένα ρομαντικό καταφύγιο που έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη της ποιοτικής διαμονής, αλλά και της γαστρονομίας σε όλη την περιοχή.

Θάλασσα, γη, άμμος, αέρας. Sea, Εarth, Sand, Air. Αυτά είναι τα τέσσερα στοιχεία που συνθέτουν το Sesa, η πηγή έμπνευσης που δίνει μορφή στην στιλάτη αισθητική του.

Το ξενοδοχείο

Εμπνευσμένο από τα τέσσερα στοιχεία της φύσης, που συνθέτουν και το όνομα του, το Sesa δημιουργήθηκε υπό την αρχιτεκτονική επιμέλεια των Μιλανέζων Vudafieri Saverino Partners, αποτελώντας ένα resort πλήρως εναρμονισμένο με το φυσικό του περιβάλλον.

Μίνιμαλ γραμμές, γήινες αποχρώσεις και design έπιπλα συνθέτουν μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο lobby και το εστιατόριο του Sesa.

Ο άνετος χώρος με το μικρό όμορφο μπαρ, τα τραπέζια για πρωινό και φαγητό και τους άνετους καναπέδες, αλλά και η εξωτερική βεράντα θα σας φιλοξενήσει όλες τις ώρες της ημέρας, δίνοντας την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε ένα πολυτελές φιλικό σπίτι.

Στην όμορφη βεράντα με θέα το απέραντο γαλάζιο θα χαλαρώσετε απόλυτα, απολαμβάνοντας την άψογη, διακριτική εξυπηρέτηση των ανθρώπων του Sesa.

Απολαύστε μια βουτιά στην πολυτελή πισίνα του ξενοδοχείου και χαρείτε τον ήλιο στις άνετες ξαπλώστρες και τον καφέ σας από το poolbar. Άλλωστε στο Sesa όλα βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής, κάνοντας τις επιθυμίες σας πραγματικότητα σε ελάχιστο χρόνο.

Σε απόσταση αναπνοής και η μαγευτική αμμώδης παραλία Κανάλι με τα κρυστάλλινα νερά, όπου οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να χαλαρώσουν στις ιδιωτικές ξύλινες ξαπλώστρες, συντροφιά με ένα ποτό ή σνακ από το beach bar.

Τα δωμάτια

Δέκα πολυτελείς σουίτες και υπέροχα δωμάτια με θέα στο Ιόνιο πέλαγος συνθέτουν τον κόσμο του Sesa. Με ονόματα που παραπέμπουν στις τέσσερις λέξεις που χαρακτηρίζουν το ξενοδοχείο, κάθε ένα έχει τη δική του μοναδική προσωπικότητα και ξεχωριστή διακόσμηση.

Οι λιτές γραμμές και τα καλοκαιρινά χρώματα κυριαρχούν σε όλα τα δωμάτια, με το γαλάζιο, το απαλό πράσινο και το λευκό να έχουν την τιμητική τους.

Αφράτα μπουρνούζια και πετσέτες, αλλά και κρεβάτια που θέλουν να σε κρατήσουν για πάντα στην τρυφερή αγκαλιά τους, όλα από τα καλύτερα συστήματα της coco-mat.

Κι αν καταφέρεις να σηκωθείς, ένας μυρωδάτος καφές από τη μηχανή εσπρέσο ή ένα από τα νόστιμα σνακ ή ποτά του mini bar θα σου κρατήσει συντροφιά στην όμορφη βεράντα με θέα στη θάλασσα και την πισίνα.

Η γαστρονομία στο Sesa

Το εστιατόριο του Sesa αποτελεί προορισμό από μόνο του. Ειδικευμένο στη μεσογειακή κουζίνα έχει ήδη μετατραπεί στο hotspot της περιοχής, προσελκύοντας ντόπιους και ταξιδιώτες που αναζητούν μια μοναδική gourmet γαστριμαργική εμπειρία.

Ο διάσημος σεφ Κώστας Τερζούδης έχει επιμεληθεί όλες τις κάρτες, δημιουργώντας μοναδικά πιάτα κορυφαίας ποιότητας, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο υλικά που προέρχονται από την περιοχή. Φέτος επέλεξε να συνδυάσει θαλασσινές με γήινες γεύσεις και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Δοκιμάστε τα απίθανα, μυρωδιαστά κεφτεδάκια με πιτούλες, το λεμονάτο ριζότο με σπαράγγια και τραγανό προσούτο, το χορταστικό burger με φρέσκιες χοντροκομένες τηγανιτές πατάτες και το κριθαρότο με κοτόπουλο.Ξεχωριστή πρόταση η σαλάτα με το καρπούζι, το σταφύλι και τη φέτα.

Όσο για το γλυκό γευτείτε μους σοκολάτας γάλακτος με τραγανό μπισκότο, φράουλες, ζελέ και σούπα φράουλας, millfeuille με κρέμα ελαιόλαδου λευκής σοκολάτας και ελιές confit και φυσικά τον κηπο Sesa.

Μια βόλτα στην περιοχή

Μένοντας στο Sesa θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά μερικές από τις ομορφιές της Ηπείρου. Καταπράσινα τοπία, λίμνες, ποτάμια και εντυπωσιακές παραλίες δημιουργούν έναν προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου.

Η πόλη της Πρέβεζας, με την πανέμορφη μαρίνα και τα πολύχρωμα σπίτια που στολίζουν τα γραφικά στενά της είναι ο ιδανικός προορισμός για χαλαρωτικές βόλτες όλες τις ώρες της ημέρας. Η ξακουστή νυχτερινή ζωή της θα σας κρατήσει ξύπνιους μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Αξίζει να επισκεφθείτε την πανέμορφη Πάργα, το νησιώτικό καταφύγιο της περιοχής και να περπατήσετε στα δρομάκια της ως τη θάλασσα, με το νησάκι της Παναγιάς να δεσπόζει στο τοπίο.

Μην παραλείψετε μια βόλτα στις πηγές του ποταμού Αχέρωντα για ράφτινγκ και ιππασία, αλλά και μια μονοήμερη εκδρομή στην κοντινή Λευκάδα με τις αμέτρητες παραλίες.

Περισσότερα για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ