Μια φρέσκια και δημιουργική ξενοδοχειακή προσθήκη ήρθε να ταράξει τα νερά του πανέμορφου μεσαιωνικού σκηνικού της Μπριζ στο Βέλγιο.

Το «La Suite Sans Cravate» υπόσχεται βραδιές άνεσης και χαλάρωσης σε ένα μαγευτικό σκηνικό, προσεγμένο στην κάθε του λεπτομέρεια.

Μετά την ήδη επιτυχημένη πορεία του, βραβευμένου με αστέρι Michelin, εστιατορίου Sans Cravate, το συζυγικό δίδυμο των Veronique και Henk Van Oudenhove αποφάσισε να μεταμορφώσει ένα παραδοσιακό αρχοντικό σε ένα φιλόξενο χώρο με τέσσερις σουίτες και αίθουσα πρωινού.

Παλιά ξύλινα δοκάρια στην οροφή τονίζουν την λιτή και σύγχρονη διακόσμηση, ενώ τα εντυπωσιακά κρεβάτια «Nilson» διαθέτουν κλινοσκεπάσματα από εκλεπτυσμένο βελγικό λινό, δίνοντας μια αίσθηση πολυτέλειας.

Οι ενιαίοι χώροι με τα διακριτικά χωρίσματα για το μπάνιο δίνουν την αίσθηση της απόλυτης χαλάρωσης, ενώ ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί και στα είδη υγιεινής, με τις κατάλευκες ανεξάρτητες μπανιέρες να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Όσο για το πρωινό, είναι μια πραγματική απόλαυση. Οι τοπικές σπεσιαλιτέ της Φλάνδρας, το φρεσκοψημένο ψωμί και τα σπιτικά γλυκά προσφέρονται σε χειροποίητα πορσελάνινα σκεύη από το ντόπιο κεραμίστα, Anja Meeusen.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ.