Με την πιο ατμοσφαιρική γιορτή της χρονιάς να βρίσκεται προ των πυλών και τις προετοιμασίες για τον εορτασμό της να έχουν ήδη ξεκινήσει, αρχίστε σιγά σιγά να οργανώνετε την εξόρμησή σας για τις ημέρες των Χριστουγέννων. Επιλέξτε την ερωτική Θεσσαλονίκη για μια εκδρομή που τα έχει όλα. Η αφορμή δίνεται από την προσφορά του boutique Hotel Olympia, στο ιστορικό κέντρο της πόλης, που με value for money λογική σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε αυτό το ταξίδι.

Ποια είναι αυτή; Για το τριήμερο των Χριστουγέννων 24-26/12 το άτομο πληρώνει 90 ευρώ για ένα πακέτο που συμπεριλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο με πρωινό, ένα γεύμα ή ένα δείπνο και ρεβεγιόν.

Αν και το ξενοδοχείο βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της πόλης, για να προσεγγίσετε το σύγχρονο και εμπορικό της κέντρο θα χρειαστεί να περπατήσετε περίπου 10′-15′. Παρόλα αυτά, οι υπηρεσίες 4* και η διακριτική πολυτέλεια που γίνεται εμφανής σε όλους τους χώρους του, θα επιβεβαιώσουν και με το παραπάνω το σωστό της επιλογής σας. Στα 97 προσεγμένα δωμάτιά του κυριαρχούν οι design πινελιές τόσο στην επίπλωση όσο και στη διακόσμηση.

Για ένα ελαφρύ γεύμα εμπνευσμένο από τη μεσογειακή κουζίνα, μη διστάσετε να προτιμήσετε το lounge εστιατόριο του ξενοδοχείου Η2Ο, ενώ αν θέλετε να χαλαρώσετε σε έναν ατμοσφαιρικό χώρο το Campari Bar, με τα γήινα χρώματα και το εντυπωσιακό φωτιστικό, αποτελεί ιδανική επιλογή για δροσιστικά cocktails.

Tip: Εκμεταλλευτείτε το καθημερινό μενου του εστιατορίου Η2Ο, στην ειδική τιμή των 12,90 ευρώ/άτομο, το οποίο αντιστοιχεί σε ένα ολοκληρωμένο γεύμα. Κάθε Τρίτη το daily menu κοστίζει 10 ευρώ/άτομο.

Info:
Ολύμπου 65, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 366 466, http://www.hotelolympia.gr