Η λίστα top trending του YouTube δεν πρέπει να συγχέεται με τα βίντεο που είχαν τα περισσότερα views, καθώς αφορά σε υλικό που προκάλεσε μικρούς σεισμούς στη μεγάλη διαδικτυακή κοινότητα.

Και το φετινό top trending video ήταν η απάντηση των 41 λεπτών του γκουρού της γυναικείας ομορφιάς James Charles σε ένα από τα πιο καυτά θέματα που απασχόλησαν όσους ασχολούνται με τέτοια πράγματα. Και το είδαν 48 εκατ. φορές.

Ο James Charles απάντησε στις κατηγορίες μιας άλλης γνωστής beauty blogger, της Tati Westbrook, που τον κατηγόρησε τον Μάιο για διάφορα πράγματα και τρέλανε τα μηχανάκια του YouTube.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά από τις κατηγορίες που εκτόξευσε εναντίον του ο Charles έχασε 2 εκατ. συνδρομητές σε λιγότερο από 48 ώρες! Μερικές εκατοντάδες κατέστρεψαν ό,τι προϊόν είχαν αγοράσει από αυτόν, για τέτοιες περιπέτειες μιλάμε.

Ποια είναι όμως η ιντερνετική περσόνα που έχει πάνω από 16 εκατ. συνδρομητές που τον έχουν κάνει πλουσιότερο από κάθε φαντασία; Σε πάνω από 12 εκατ. δολάρια εκτιμάται σήμερα η περιουσία του.

Ο 20χρονος Νεοϋορκέζος James Charles Dickinson είναι make-up artist που κατάφερε το 2016 να γίνει ο πρώτος ποτέ πρεσβευτής ομορφιάς της φίρμας καλλυντικών CoverGirl. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλος και δίνει συμβουλές μακιγιάζ. Και είναι τόσο καλός που το κανάλι του έχει πάνω από 1,7 δισ. views!

Πλέον έχει τη δική του φίρμα προϊόντων μακιγιάζ, σε συνεργασία με τη Morphe Cosmetics, και είναι ένα από τα πιο γνωστά και σημαντικά ονόματα στον χώρο της γυναικείας ομορφιάς…