Στην «εκτόξευση» των Megapixels που χρησιμοποιούν οι κάμερες των smartphones επιδιώκει η Honor, η οποία ανακοίνωσε χθες από το Χονγκ Κονγκ τρεις νέες τεχνολογικές καινοτομίες για τα «έξυπνα» κινητά. Όπως έκανε γνωστό από τα χείλη του προέδρου της κινεζικής εταιρείας, George Zhao, έρχονται η πρώτη 48 Megapixels οπίσθια κάμερα, ο σχεδιασμός οθόνης Honor All-View και το Magic Turbo.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε, η νέα κάμερα της Honor με αισθητήρα Sony IMX586 προβλέπεται να φέρει «ραγδαίες εξελίξεις στο χώρο του των φωτογραφιών μέσω smartphones», καθώς αποτελεί την πρώτη κάμερα λήψης φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης 48 Megapixels σε smartphone, ακόμα και με ζουμ, υποστηριζόμενη και από τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης και επεξεργασίας γραφικών.

Η Honor ανακοίνωσε επίσης την εμπειρία οθόνης full-view σε άλλο επίπεδο, εισάγοντας την οθόνη All-View. Ο σχεδιασμός in-screen front camera έγινε πραγματικότητά με την τεχνολογία 18-layer, η οποία ενσωματώνει προσεχτικά την μπροστά κάμερα στην οθόνη της συσκευής, επεκτείνοντας την σχεδόν στο 100% της μπροστινής όψης.

Επίσης, όπως ανακοινώθηκε και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, γνωρίζοντας ότι οι χρήστες θέλουν να είναι πάντα online, η Honor λανσάρει και το Magic Turbo. Σε έναν συνδυασμό AI με τεχνολογίες big data, αναλύονται αυτόματα τα στοιχεία χρήστη, χρήσης και δικτύου, για να αλλάζει η συσκευή μεταξύ Wi-Fi και 4G, ώστε να ενισχύσει την ταχύτητα σύνδεσης.

«Η Honor θέτοντας τις τάσεις στη βιομηχανία των smartphones, συνεχίζει να επεκτείνει τα όρια της καινοτομίας προσπαθώντας να δώσει στον κόσμο επαναστατικές τεχνολογίες και μοναδικές εμπειρίες χρήσης», σημείωσε ο George Zhao.