Έχεις κάνει ο ταξίδι των ονείρων σου και έχεις δει από κοντά όλα τα μέρη που φανταζόσουν: τα γνωστά αξιοθέατα, τα μαγευτικά τοπία, τα αστικά μονοπάτια. Έχεις βγάλει εκατοντάδες φωτογραφίες και όταν γυρνάς πίσω ανυπομονείς να τις δείξεις στους φίλους σου και να μοιραστείς τις αγαπημένες σου στιγμές στα social. Ωστόσο, όσες λήψεις και να έχεις βγάλει συνειδητοποιείς ότι οι πιο όμορφες στιγμές σου δεν έχουν αποτυπωθεί σωστά…

Αν αναρωτιέσαι τι έχεις κάνει λάθος και ποια η διαφορά μεταξύ των δικών σου φωτογραφιών και των αντίστοιχων που βλέπεις στο ίντερνετ, η απάντηση είναι μία: Η φωτογραφική μηχανή του κινητού σου.

Για να μην ξανά απογοητευτείς με την ποιότητα των φωτογραφιών σου και για να μείνουν για πάντα ανεξίτηλες οι πιο όμορφες στιγμές σου, εξοπλίσου με το κινητό με τη μεγαλύτερη φωτογραφική μηχανή σε smartphone: το HUAWEI P60 Pro, που σου εγγυάται την καλύτερη ποιότητα στις λήψεις σου και όχι μόνο…

Κάμερα που σου επιτρέπει να αιχμαλωτίσεις την ακριβή ομορφιά που βλέπεις και βιώνεις στη στιγμή

Όταν λέμε ότι το HUAWEI P60 Pro έχει την καλύτερή κάμερα στον κόσμο δεν υπερβάλουμε! Το smartphone έρχεται με επανασχεδιασμένο οπτικό σύστημα, που διαθέτει μια Ultra Lighting Main Camera εξοπλισμένη με ένα αυτόματα ρυθμιζόμενο φυσικό διάφραγμα F1.4-F4.0, μια ομάδα φακών υψηλής διαπερατότητας και έναν αισθητήρα RYYB SuperSensing. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να τραβήξεις φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και να απολαμβάνεις τις λεπτομέρειες της εικόνας σε όλο το φάσμα των χρωμάτων.

Εκτός από την κύρια κάμερα Ultra Lighting, το HUAWEI P60 Pro φέρνει ακόμα μια επαναστατική ανακάλυψη στη Night Vision Telephoto φωτογραφία, με την Ultra Lighting Telephoto Camera που διαθέτει διάφραγμα F2.1 – το μεγαλύτερο στον κλάδο των τηλεφακών περισκοπίου κάμερας κινητού τηλεφώνου. Η κάμερα τηλεφακού έχει επίσης προσθέσει καινοτόμα ένα Ultra Lighting Lens Group για να συλλάβει περισσότερο φως και σε συνδυασμό με τον αισθητήρα RYYB SuperSensing, η ποσότητα φωτός που εισέρχεται στην κάμερα τηλεφακού έχει πλέον αυξηθεί σημαντικά. Αυτό σημαίενι ότι μπορείς να τραβήξεις «ζωντανές» φωτογραφίες κατά τη διάρκεια των νυχτερινών σου περιπάτων στην πόλη, καθώς η κάμερα μπορεί να συλλάβει και να αναδείξει τις λεπτομέρειες των φώτων neon, ακόμα και σε μακρινή απόσταση, επιτρέποντας σου να συλλάβεις την ακριβή ομορφιά που βλέπεις και βιώνεις στη στιγμή!

Συνολικά, η κάμερα του HUAWEI P60 Pro είναι η καλύτερη στην αγορά και εγγυάται ότι οι φωτογραφίες σας θα είναι πάντα υψηλής ποιότητας και θα κρατήσουν τις αναμνήσεις σας για πάντα.

Ένα design υψηλής αισθητικής με μοτίβο μοναδικό για κάθε συσκευή

Δε θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι το κινητό αποτελεί το απόλυτο αξεσουάρ και δεν εννοούμε μόνο από άποψη τεχνολογίας. Το design είναι ιδιαίτερα σημαντικό και γι’ αυτό άλλωστε πολλές φορές του “φοράμε” θήκες έτσι ώστε να το κάνουμε όσο πιο μοναδικό γίνεται. Με το HUAWEI P60 Pro αυτό είναι το μόνο σίγουρο, αφού το κινητό όχι μόνο επανερμηνεύει τον κλασσικό σχεδιασμό της σειράς P της HUAWEI με ένα πολυτελέστατο σχεδιασμό μαργαριταριού, αλλά κάθε συσκευή έχει μοναδικό μοτίβο!

Η μοναδική του σχεδίαση το καθιστά ένα από τα πιο κομψά smartphones στην αγορά. Ο σχεδιασμός της κάμερας του HUAWEI P60 Pro έχει ως θέμα, “The Eye of Light” και τοποθετεί την κύρια κάμερα στο κέντρο της συστοιχίας των φακών. Ο σούπερ τηλεφακός και οι υπερευρυγώνιοι φακοί κατανέμονται στην άνω και κάτω πλευρά της κύριας κάμερας, παρουσιάζοντας μια συστοιχία κλασικών φωτογραφικών μηχανών. Ένα διαφανές στρώμα ενσωματωμένο στην κορυφή της συσκευής, δημιουργεί  την ψευδαίσθηση μιας ακόμα πιο λεπτής συσκευής, ενώ επιτρέπει στην κύρια κάμερα Ultra Lighting να λάμπει ως το επίκεντρο της συστοιχίας.

Η οθόνη του είναι ένα 6,1 ιντσών OLED, με εξαιρετικά λεπτά περιθώρια, η οποία επιτρέπει στον χρήστη να απολαμβάνει τις φωτογραφίες και τα βίντεο του με τον καλύτερο τρόπο.

Απροβλημάτιστη εμπειρία χρήστη σε όλους τους τομείς

Το HUAWEI P60 Pro δεν είναι απλώς το smartphone με την καλύτερη κάμερα. Είναι ένα smartphone που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια απροβλημάτιστη εμπειρία χρήστη σε όλους τους τομείς. Από τον σχεδιασμό της διεπαφής έως την απόδοση, το HUAWEI P60 Pro είναι ένα smartphone που ξεχωρίζει.

Το Camera Quick Menu για παράδειγμα εμφανίζει εικονίδια των λειτουργιών λήψης που χρησιμοποιούνται συνήθως, διευκολύνοντας τον χειρισμό της κάμερας με ένα μόνο χέρι και προσφέροντας σου μια πιο ευχάριστη και βολική εμπειρία φωτογραφίας.

Επιπλέον, η HUAWEI συνδυάζει απλά, εύκολα και ομαλά το DNA της σειράς P με τα DNA του EMUI, για να προσφέρει μια πιο εκλεπτυσμένη και βολική εμπειρία χρήσης. Το EMUI 13.1 παρουσιάζει το 3D Καιρός AOD (Always on Display), το οποίο φέρνει μια διαισθητική, δημιουργική και ζωντανή εμπειρία προβολής, αφού μπορεί και απεικονίζει τη βροχή, το χιόνι, τον συννεφιασμένο ή ηλιόλουστο καιρό με εφέ 3D ενώ ταυτόχρονα στέλνει ειδοποιήσεις για αλλαγές καιρού. Ταυτόχρονα, σου επιτρέπει να εξατομικεύσεις πλήρως την οθόνη σου με τις δικές σου αγαπημένες φωτογραφίες. Από την οθόνη κλειδώματος έως την αρχική οθόνη, βιώνεις μια συνεχή οπτική απόλαυση. 

Πλήρης γκάμα λειτουργικών εφαρμογών μέσα από το AppGallery και το GBox

Όπως πάντα με τα smartphone της HUAWEI, το HUAWEI P60 Pro έρχεται με μια πλήρη γκάμα λειτουργικών εφαρμογών. Ως ένα από τα τρία μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα εφαρμογών στον κόσμο, το AppGallery έχει κερδίσει τη φήμη του ως «χώρος» με εκατομμύρια εφαρμογές, πολλές εκ των οποίων είναι κορυφαίες παγκοσμίως, όπως γνωρίζουν καλά οι πελάτες της HUAWEI. 

Το AppGallery συγκεντρώνει 580 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως και τώρα, με την έξυπνη αναζήτηση και τις διάφορες μορφές δυνατοτήτων εξυπηρέτησης, δίνει περισσότερες επιλογές στους χρήστες να βρουν και να βιώσουν την εμπειρία χρήσης των αγαπημένων τους εφαρμογών. Επίσης, τα HUAWEI P60 Pro και HUAWEI Mate X3 έχουν πρόσβαση σε εκατομμύρια δημοφιλείς εφαρμογές όπως WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok κλπ. μέσω του AppGallery.

Το HUAWEI P60 Pro είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της HUAWEI: Γερμανός, Cosmote, Κωτσόβολος, Public Group, Πλαίσιο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.