Η Huawei ετοίμασε μία φαντασμαγορική εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να παρουσιάσει μία ποικιλία νέων προϊόντων με καινοτομίες και τεχνολογία αιχμής και το Newbeast ήταν εκεί!

Δημοσιογράφοι και λάτρεις της τεχνολογίας είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα τεχνολογικά διαμάντια της εταιρείας τα οποία και θα διατεθούν σύντομα στην αγορά. Αναμφισβήτητα, τις εντυπώσεις έκλεψε το νέο αναδιπλούμενο smartphone HUAWEI Mate Xs 2. Πρόκειται για το ελαφρύτερο και πιο επίπεδο αναδιπλούμενο smartphone της Huawei. Το λανσάρισμα του ανάγει την Huawei, στην εταιρεία που κατέχει πλέον το πιο πλήρες χαρτοφυλάκιο αναδιπλούμενων smartphones.

Όταν ξεδιπλωθεί, η οθόνη του Mate Xs 2 γίνεται επίπεδη και λεία, σαν καθρέφτης, προσφέροντας μια καθηλωτική αναδιπλούμενη εμπειρία, ιδανική τόσο για ψυχαγωγία όσο και για εργασία. Το smartphone είναι επίσης εξοπλισμένο και με άλλες κορυφαίες λειτουργίες, όπως την κάμερα True-Chroma 50MP που υποστηρίζει HUAWEI XD Optics, απογειώνοντας σε άλλο επίπεδο τη φωτογραφία από κινητό.

Ακούγοντας πάντα τις ανάγκες των σύγχρονων χρηστών, η εταιρεία εντόπισε την ανάγκη των καταναλωτών για laptops με μεγαλύτερη οθόνη, που να παραμένουν όμως ελαφρά και λεπτά και έτσι, λάνσαρε μια νέα σειρά προϊόντων με οθόνη FullView 16 ιντσών, τοποθετημένη στο ελαφρύ σώμα των παραδοσιακών laptop 15,6 ιντσών. Πρόκειται για ιδανικά laptop για όσους εργάζονται από απόσταση ή χρειάζεται να έχουν πάντα μαζί τους, τον φορητό τους υπολογιστή. Τα HUAWEI MateBook D16 (αλλά και HUAWEI MateBook D16s) διαθέτουν μια τεράστια οθόνη 16 ιντσών που προσφέρει άφθονο χώρο και διευκολύνει τη διαχείριση πολλών εργασιών ταυτόχρονα.

Επιπλέον, η Ηuawei ανακοίνωσε την κυκλοφορία και του πρώτου της MatePad Paper με οθόνη E-Ink και λειτουργίες tablet, το οποίο είναι ιδανικό για οποιονδήποτε εργάζεται γράφοντας ή σχεδιάζοντας και εκτιμά την ελευθερία να το κάνει αυτό όπου κι αν βρίσκεται.

Παράλληλα, το ενδιαφέρον μας κίνησαν τα νέα smartphone HUAWEI nova Y70 και HUAWEI nova Y90. Και οι δύο συσκευές εξασφαλίζουν άνετη χρήση και καθηλωτικές εμπειρίες ψυχαγωγίας χάρη στις μεγάλες οθόνες, ενώ παράλληλα εκπλήσσουν με την ισχυρή μπαταρία τους.

Όσον αφορά την κατηγορία κατηγορία του ήχου ανυπομονούμε να εντάξουμε στην συλλογή μας το HUAWEI FreeBuds Pro 2. Τα νέα ακουστικά ξεχωρίζουν για την εξαιρετική ποιότητα ήχου και είναι εξοπλισμένα με το πρώτο σύστημα Triple MIC ANC TWS, που είναι σε θέση να παρέχει 15% περισσότερη μείωση θορύβου σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο.

Όπως τόνισε και στην ομιλία του ο Πρόεδρος της Huawei Consumer Business Group, Κεντρικής Ανατολικής Ευρώπης, Σκανδιναβίας & Καναδά, Derek Yu, η Huawei έχει δεσμευτεί για συνεχή καινοτομία και εύκολη πρόσβαση στον ψηφιακό κόσμο για κάθε άτομο, οικογένεια και οργανισμό.: «Θέλουμε να παρέχουμε επαναστατική καινοτομία στους καταναλωτές και να ηγούμαστε συνεχώς στην ανάπτυξη του κλάδου».

Η μόνη ερώτηση που μένει τώρα είναι πότε θα τα έχουμε στα χέρια μας! Ευτυχώς, η ώρα δεν θα αργήσει, αφού πολλά από τα παραπάνω προϊόντα θα κυκλοφορήσουν και στην ελληνική αγορά με πρώτο το  HUAWEI Matebook D16 που κάνει πρεμιέρα του  στις 23 Ιουνίου διαθέσιμο με προ-παραγγελία

Αναμένεται ανακοίνωση για την επίσημη κυκλοφορία και διάθεση των υπόλοιπων προϊόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

Huawei Community