Αγαπάτε το Facebook; Θέλετε να εργαστείτε για αυτό, να έχετε για μεγάλο αφεντικό τον αινιγματικό Mark Zuckerberg; Αν λοιπόν, οι απαντήσεις σε όλες τις παραπάνω ερωτήσεις είναι καταφατικές τότε συγχαρητήρια, ίσως είστε ένα από τα 1.159 άτομα που ζητάει η μεγαλύτερη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με το Money CNN, τα επίπεδα στελέχωσης της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 44% κατά τους 12 μήνες-με τελική ημερομηνία στις 30 Σεπτεμβρίου-, σύμφωνα με την εταιρεία, ενώ ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός απασχολούμενων έχει φτάσει τις 8.348 θέσεις ήδη την εν λόγω ημερομηνία. Στο τέλος του έτους, τα επίπεδο της απασχόλησης του Facebook δεν είναι ακόμη διαθέσιμα.

Πολλές από τις θέσεις εργασίας στην ιστοσελίδα της εταιρείας, αφορούν στις διαφημιστικές πωλήσεις, στο ανθρώπινο δυναμικό, στους τεχνικούς αεροδιαστημικής μηχανικής, μηχανικούς, στους διευθυντές πτητικών δοκιμών κ.α.

«Είμαστε μια φιλόδοξη εταιρεία, που διοικείται από φιλόδοξους διευθυντές», ανέφερε το στέλεχος του Facebook Sheryl Sandberg.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.