Όποιος ασχολείται με τα έξυπνα ρολόγια και τα έχει εντάξει στην καθημερινότητά του, τη Suunto τη γνωρίζει καλά. Η φινλανδική φίρμα έχει αποδώσει αναμφίβολα μια σειρά από τα πιο προωθημένα τεχνολογικά συστήματα μέτρησης χρόνου, μια παράδοση που κρατά από το 1936 και έχει χαρίσει από πυξίδες και ρολόγια μέχρι και έξυπνα ρολόγια τα τελευταία χρόνια…

Για το 2021 λοιπόν, η Suunto συνεχίζει το μονοπάτι της καινοτομίας με το καινούριο 9 Peak. Η ίδια το χαρακτηρίζει ως το μικρότερο και πιο σκληροτράχηλο Suunto που έβγαλε ποτέ, καθώς είναι κατά 37% λεπτότερο και 36% ελαφρύτερο από τους προκατόχους του.

Προσφέρεται σε ανοξείδωτο ατσάλι ή τιτάνιο και διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν αποθεώσει το Suunto 9, όπως το σύστημα έξυπνης διαχείρισης της μπαταρίας, το οποίο επιτρέπει συνεχή λειτουργία του GPS ως και 170 ώρες!

Ταυτοχρόνως, εδώ θα βρεις πάνω από 80 modes για πολλών ειδών σπορ, αισθητήρα καρδιακών παλμών και μέτρησης επιπέδων οξυγόνου, αλλά και πλήρως παραμετροποιήσιμη οθόνη.

Το νέο Peak κάνει όμως και άλλα πολλά, όπως αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας με βάση τις εξωτερικές συνθήκες φωτός, διαθέτοντας επίσης συνδεσιμότητα Bluetooth 5 (διπλάσιες ταχύτητες συγχρονισμού).

Φορτίζει μάλιστα πλήρως σε λιγότερο από μία ώρα.

Το Suunto 9 Peak Smartwatch ξεκινά από τα 569 δολάρια και φτάνει ως και τα 699 (για το μοντέλο τιτανίου) και είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελίες, καθώς το περιμένουμε μέσα στο καλοκαίρι…