Αναζητάς το καλύτερο πασχαλινό δώρο για το βαφτιστήρι σου; Ψάχνεις οικονομικές και έξυπνες λύσεις; Θέλεις να το εντυπωσιάσεις με τις τελικές σου επιλογές; Νονέ/νονά όλα τα δώρα είναι στα Public! Μην ψάχνεις άλλο. Με τόσες κατηγορίες λαμπάδων, παιχνιδιών, gaming, αλλά και βιβλίων, δε θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις!

Λαμπάδες για όλα τα γούστα

Παιχνιδολαμπάδες, αγορίστικες, κοριτσίστικες ή χειροποίητες θα τις βρεις όλες εδώ. Αν το βαφτιστήρι σου είναι fan των αυτοκινήτων και της ταχύτητας, μην αμελήσεις να του πάρεις τη λαμπάδα Hot Wheels City Γκαράζ. Θα μπορεί να αναπηδά από όροφο σε όροφο, να βάζει βενζίνη, να κάνει έλεγχο στο αυτοκίνητό του, αλλά και να το μετακινεί σε οποιοδήποτε όροφο, χρησιμοποιώντας το ασανσέρ. Ουάου!! Αν πάλι το βαφτιστήρι σου προτιμά τις.. κούκλες, τότε μία από της καλύτερες επιλογές είναι η λαμπάδα Nancy Γοργόνα. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να μεταμορφώσει όσες φόρες θέλει την ουρά της γοργόνας, χάρη στις μαγικές παγέτες που αλλάζουν χρώμα. Βέβαια, υπάρχουν και οι fan των κατασκευών.

Σε αυτήν την περίπτωση, μία εξαιρετική επιλογή παιχνιδολαμπάδας είναι η λαμπάδα LEGO Friends Heartlake City Organic Café, όπου τα παιδιά μπορούν να καλλιεργούν τα δικά τους λαχανικά, να φτιάχνουν νόστιμα snacks και να τα σερβίρουν στους φίλους τους. Είναι το πιο υγιεινό café της πόλης!Αν όμως Νονέ/Νονά υποστηρίζεις τις χειροποίητες δημιουργίες, τότε πρέπει να ρίξεις μια ματιά στην λαμπάδα Μεταξωτό λουλούδι, η οποία είναι αρωματική, σε απόχρωση σάπιου μήλου και προσφέρεται σε μία πανέμορφη συσκευασία δώρου, με ξύλινη πλάτη. Αντίστοιχα, μία εξαιρετική επιλογή είναι η παιδική λαμπάδα με Παιχνίδι Δράκος, η οποία δίνει στα παιδιά τη δυνατότητα, να αφαιρέσουν τον ξύλινο δράκο από τη λαμπάδα και να παίζουν ασταμάτητα.

Χρήσιμα δώρα τεχνολογίας

Ναι, ναι. Στο Public γνωρίζουμε πλέον καλά, πόσο έχει μπει η τεχνολογία στις ζωές όλων των παιδιών. Γι’ αυτό, έχουμε βρει για εσένα τις καλύτερες επιλογές σε tablet και αξεσουάρ, που καλύπτουν κάθε γούστο! Αν οι υπολογιστές στο σπίτι του βαφτιστηριού σου δεν αρκούν για τις καθημερινές υποχρεώσεις, τότε το καλύτερο πασχαλινό δώρο για το 2021 είναι ένα tablet MatePad T10s της Huawei ή το Galaxy Tab A7 της Samsung. Τα κοινά χαρακτηριστικά και των δύο είναι η μεγάλη οθόνη, το ισχυρό ηχητικό πεδίο, αλλά, και το ζωντανό περιεχόμενο. Δεν είναι καταπληκτικό;

Πασχαλινά δώρα για gamers

Από την άλλη μεριά, αν το βαφτιστήρι σου είναι λάτρης του gaming, τότε το καλύτερο πασχαλινό δώρο είναι σίγουρα το πληκτρολόγιο Razer BlackWidow, με φωτιζόμενα πλήκτρα και ανθεκτικότητα σε έως και 80 εκατομμύρια πατήματα! Για να απογειώσεις την gaming εμπειρία του, συνδύασέ το με το Logitech Pro Wireless Mouse, το οποίο του δίνει τη δυνατότητα να προγραμματίσει τις εντολές που επιθυμεί και να αλλάξει τα χρώματα ή τα εφέ του ποντικιού. Είμαστε σίγουροι πως θα τα λατρέψει!

Βιβλία για διαβαστερά βαφτιστήρια

Δε λείπουν όμως προτάσεις και για τους βιβλιοφάγους της παρέας. Μέσα από διάφορα εκπαιδευτικά, ευχάριστα και γιορτινά βιβλία, τα παιδιά μπορούν να αποκτήσουν νέες γνώσεις, να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους αλλά και να ψυχαγωγηθούν για ώρες. Δύο πολύ καλές επιλογές για το φετινό Πάσχα είναι το Πέππα το Γουρουνάκι, Πάσχα με την Πέππα, αλλά και το Η Τσίου Τσίου ψάχνει τον Λαγό του Πάσχα!. Και τα δύο συνδυάζουν περιπέτεια και διασκέδαση, μαζί με πολλές πολλές εκπλήξεις, που θα ξετρελάνουν κάθε παιδί.

Δώσε μια νότα ευτυχίας στο βαφτιστήρι σου, διάλεξε το καλύτερο δώρο για εκείνο και αφιέρωσε λίγο από το χρόνο σου για παιχνίδι. Είμαστε σίγουροι πως θα νιώσεις και εσύ σα μικρό παιδί. Άλλωστε, όλοι μας το χρειαζόμαστε πλέον. Άντε, μην αργείς. Όλα όσα χρειάζεσαι για το Πάσχα 2021, θα τα βρεις στο Public!