Κονσόλα ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά

Συνδυάζει στοιχειά του Kinect και του Wii και προάγει την εκμάθηση μέσα από το παιχνίδι


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑGADGETS
14:58
22/07/2014
Κονσόλα ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά
1
loading

Μια κονσόλα ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά παρουσίασε η LeapFrog.

Το LeapTV είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να ενθαρρύνει την εκμάθηση μέσα από το παιχνίδι, έχοντας πρόσβαση σε μια «βιβλιοθήκη» πάνω από 100 εκπαιδευτικών παιχνιδιών.

Ο χειρισμός της συσκευής είναι εξαιρετικά απλός, καθώς βασίζεται σε ένα απλοποιημένο περιβάλλον διεπαφής (UI), ηχητικές οδηγίες και σε ένα συνδυασμό μιας κάμερας αναγνώρισης κινήσεων ανάλογης με αυτής του Kinect καθώς και ενός χειριστηρίου παρόμοιο με του Wii.

Τα παραπάνω στοιχεία, επιτρέπουν τρεις τρόπους παιχνιδιού: Στην επιλογή «Σωματικές Κινήσεις» η κάμερα θα μεταφέρει τις κινήσεις του παιδιού στο παιχνίδι. Στην επιλογή «Pointer Play» οι χειρονομίες θα μεταφράζονται σε έλεγχο του παιχνιδιού, όπως στο Wii. Τέλος, στον «Παραδοσιακό Χειρισμό», το παιχνίδι θα γίνεται με τον κλασικό έλεγχο που ξέρουμε από «παραδοσιακά» βιντεοπαιχνίδια.

Η διάθεση του LeapTV αναμένεται να ξεκινήσει στις ΗΠΑ αργότερα μέσα στη χρονιά.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Λαέρτης

    Και είχα μια αγωνία για το ποιά διδακτική μέθοδο θα χρησιμοποιήσω για τα παιδιά μου.....τώρα μάλιστα σωθήκαμε !!!!
    Αυτά στα Αμερικανάκια μάγκες εμείς " Πατίνι - Ξυλίκι - πεντόβολα- μπουγέλο-κολύμπι-σκοποβολή-τάισμα των ορνίθων και για ανάγνωση Πολιτεία του Πλάτωνος - Αριστοφάνη - εγκυκλοπαίδεια (ξέρετε κάτι παλιά βιβλία που κάνεις τον κόπο να τα ξεφυλλίζεις κιόλας) κλπ. Καλά τα παιχνίδια σας αλλά για άλλα έθνη όχι για το δικό μας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει