Μυστική συνεργασία της Apple για μεγαλύτερη αυτονομία στα iPhones

Σκοπός η αυτονομία... εβδομάδων στα μελλοντικά smartphones


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑAPPLE
10:47
16/07/2014
Μυστική συνεργασία της Apple για μεγαλύτερη αυτονομία στα iPhones
loading

To iPhone 6 σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες φήμες δεν αναμένεται να δεχτεί μια μεγάλη αναβάθμιση στην μπαταρία του αλλά σε μερικά χρόνια από τώρα αυτός ο πονοκέφαλος των χρηστών ίσως φύγει μια και καλή αφού το iPhone θα μπορεί να έχει αυτονομία μέχρι και μιας εβδομάδας!

Η Apple και η Βρετανική εταιρεία fuel cell Intelligent Energy έχουν μια μυστική συνεργασία σύμφωνα με την The Daily Mail, καρπός της οποίας θα είναι στο άμεσο μέλλον ενσωματωμένα fuel cells στις iOS και OS X συσκευές της Apple που θα δώσουν αυτονομία εβδομάδων.

Πέρα από την τεράστια αυτονομία η μετατροπή αυτή της χημικής ενέργειας σε ηλεκτρική είναι καθαρή και απίστευτα αποδοτική. Σε αυτό το στάδιο ούτε η Apple ούτε και η Intelligent Energy έχουν επικυρώσει δημόσια κάποια συμφωνία αλλά σύμφωνα με το άρθρο και οι δύο δουλεύουν μυστικά έτσι ώστε να μπορέσουν να φέρουν αυτή την τεχνολογία στην αγορά μέσα στα επόμενα χρόνια.

Η Intelligent Energy έχει αγοράσει πρόσφατα μια σειρά από πατέντες για την πρακτική πλευρά της τεχνολογίας. Αν η Apple καταφέρει να την ενσωματώσει σε συσκευές της όπως για παράδειγμα στα iPhones η αίσθηση που θα δημιουργηθεί στην αγορά θα είναι τεράστια.

Το άρθρο καταλήγει αναφέροντας πως η Intelligent Energy άνοιξε νέα γραφεία στο San Jose στην Καλιφόρνια πολύ κοντά στα κεντρικά της Apple κάτι το οποίο ίσως αποτελεί ακόμη ένα σημάδι για την μυστική συνεργασία των δύο.

Το 4.7 ιντσών iPhone 6 αναμένεται να έχει μια μέτρια 1,900mAh μπαταρία όταν γίνει διαθέσιμο τον Σεπτέμβριο ενώ το 5.5 ιντσών αν τελικά εμφανιστεί μέσα στο 2014 αναμένεται να έχει μια λίγο καλύτερη στις 2,500 mAh.

Πηγή: appleworldhellas.com

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει