Αν είσαι σαν εμένα τότε σίγουρος περιμένεις με ανυπομονησία την 27η Νοεμβρίου για να αγοράσεις επιτέλους όλα εκείνα τα τεχνολογικά προϊόντα που ήθελες όλο το χρόνο.

Γιατί, τη συγκεκριμένη ημέρα; Διότι φέτος η Black Friday πέφτει στις 27 Νοεμβρίου, που σημαίνει ότι αναμένονται μεγάλες προσφορές και ελκυστικές τιμές σε όλα τα προϊόντα, αλλά κυρίως σε προϊόντα τεχνολογίας.

Η Black Παρασκευή δίνει την ευκαιρία σε όλους εμάς να εξοπλίσουμε το σπίτι μας με την τελευταία αιχμή της τεχνολογίας, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουμε μια μικρή περιουσία. Προσωπικά, έχω σκοπό να αποκτήσω την τηλεορασάρα που θέλω εδώ και μήνες για να αράζω στον καναπέ μου και να νιώθω ότι είμαι στον κινηματογράφο. Ψέματα δεν θα πω όμως, σίγουρα θα είμαι σε επιφυλακή και για κάποια συμφέρουσα προσφορά σε smartphone μήπως και αντικαταστήσω το υπάρχον με κάποιο πολύ καλύτερο.

Και επειδή όλα αυτά τα χρόνια για κάθε μου τεχνολογική ανάγκη το πρώτο μέρος που έρχεται στο μυαλό είναι τα Public, αναμφισβήτητα θα κάνω το ίδιο και στην Black Friday. Άλλωστε, τέσσερα χρόνια μετά την εμφάνιση της Black Friday στην Ελλάδα, τα Public εξακολουθούν να πρωτοστατούν στην ημέρα αυτή των μεγάλων προσφορών, με εκπτώσεις σε όλα τα είδη των προϊόντων!

Αν και εσύ λοιπόν χρειάζεσαι καινούριο smartphone, τηλεόραση, φωτογραφική μηχανή, καινούρια παιχνιδομηχανή ή ακόμη και… πικάπ για δίσκους βινυλίου, ανήμερα της Μαύρης Παρασκευής θα βρεις τη συσκευή που θα σου κάνει… κλικ στα Public.

Η τεχνολογία είναι, προφανώς, το φόρτε της Black Friday ωστόσο στα Public θα βρεις πάμπολλα προϊόντα σε εκπληκτικές τιμές. Είτε θέλεις Blu-Ray και DVD, ταινίες και σειρές, αλλά και CD και βινύλια με μουσική, βιβλία, κόμικς, είδη σπιτιού, αξεσουάρ, ρούχα, παπούτσια και βέβαια προϊόντα προσωπικής φροντίδας, αλλά και παιχνίδια θα τα βρεις σε μειωμένες τιμές και μεγάλες Black Friday εκπτώσεις.

Και μην ξεχνάς, η Black Friday του 2020 είναι… Black Friday online! Μπαίνουμε στο pubic.gr και ψωνίζουμε με ασφάλεια από το μεγαλύτερο ελληνικό marketplace και βρίσκουμε τα αγαπημένα μας προϊόντα, στις καλύτερες τιμές, είτε απ’ ευθείας από το ίδιο το Public είτε μέσω των 2.000 συνεργαζόμενων καταστημάτων του, πάντα με την εγγύηση του Public.

Και μην ξεχνάς να γραφτείς στο newsletter του Public για να βλέπεις όλες τις προσφορές και να προλάβεις!

TAGS