Αν είσαι σαν εμένα τότε σίγουρα περιμένεις με ανυπομονησία την 27η Νοεμβρίου για να αγοράσεις επιτέλους όλα εκείνα τα τεχνολογικά προϊόντα που ήθελες όλο το χρόνο.

Μπορεί φέτος η Black Friday να πέφτει στις 27 Νοεμβρίου, οι  μεγάλες προσφορές όμως ξεκίνησαν ήδη στο public.gr σε 2.500.000 προϊόντα από 2.000 συνεργαζόμενα καταστήματα.

Η Μαύρη Παρασκευή δίνει την ευκαιρία σε όλους εμάς να εξοπλίσουμε το σπίτι μας με την τελευταία αιχμή της τεχνολογίας, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουμε μια μικρή περιουσία. Προσωπικά, έχω σκοπό να αποκτήσω την τηλεορασάρα που θέλω εδώ και μήνες για να αράζω στον καναπέ μου και να νιώθω ότι είμαι στον κινηματογράφο. Ψέματα δεν θα πω όμως, σίγουρα θα είμαι σε επιφυλακή και για κάποια συμφέρουσα προσφορά σε smartphone μήπως και αντικαταστήσω το υπάρχον με κάποιο πολύ καλύτερο.

Και επειδή όλα αυτά τα χρόνια για κάθε μου τεχνολογική ανάγκη το πρώτο μέρος που έρχεται στο μυαλό είναι τα Public, αναμφισβήτητα θα κάνω το ίδιο και στην Black Friday. Άλλωστε, τέσσερα χρόνια μετά την εμφάνιση της Black Friday στην Ελλάδα, τα Public εξακολουθούν να πρωτοστατούν στην ημέρα αυτή των μεγάλων προσφορών, με εκπτώσεις σε όλα τα είδη των προϊόντων!

Αν και εσύ λοιπόν χρειάζεσαι καινούριο smartphoneτηλεόρασηφωτογραφική μηχανή, καινούρια παιχνιδομηχανή ή ακόμη και… πικάπ για δίσκους βινυλίου, ανήμερα της Μαύρης Παρασκευής θα βρεις τη συσκευή που θα σου κάνει… κλικ στα Public.

Η τεχνολογία είναι, προφανώς, το φόρτε της Black Friday ωστόσο στα Public θα βρεις πάμπολλα προϊόντα σε εκπληκτικές τιμές. Είτε θέλεις Blu-Ray και DVDταινίες και σειρές, αλλά και CD και βινύλια με μουσική, βιβλίακόμικςείδη σπιτιούαξεσουάρρούχαπαπούτσια και βέβαια προϊόντα προσωπικής φροντίδας, αλλά και παιχνίδια θα τα βρεις σε μειωμένες τιμές και μεγάλες Black Friday εκπτώσεις.

Και μην ξεχνάς, η Black Friday του 2020 είναι… Black Friday online! Μπαίνουμε στο public.gr και ψωνίζουμε με ασφάλεια από το μεγαλύτερο ελληνικό marketplace και βρίσκουμε τα αγαπημένα μας προϊόντα, στις καλύτερες τιμές, είτε απ’ ευθείας από το ίδιο το Public είτε μέσω των 2.000 συνεργαζόμενων καταστημάτων του, πάντα με την εγγύηση του Public.

Και μην ξεχνάς να γραφτείς στο newsletter του Public για να βλέπεις όλες τις προσφορές και να προλάβεις!